Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'ı niye gönderiyoruz abi
Demirbay ve Berkan'ı gönderelim orta sahaya yerli 1 tane isim alalım
Jelert felan gönderelim yani ne bileyim. Elden çıkaracağımız ilk adam Barış mı gerçekten

Adam artik gitmeyi istiyordur herhalde. Herhalde iki transfer dönemi üst üste iyi teklif almistir ama biz tutmustuk. Hedeflerine ulastiktan sonra iyi para kazandirarak Avrupaya gitmeyi isteyen oyunculara dur demek zor oluyordur.

976225da-c65e-4ca3-89cf-e4061f1bda5c_size780x1040.jpg

V’nin en sağından üstüne doğru sakince bakalım.

Petrovic şu adamı ikna edelim

Petrovic'i ikna etmek zor değil. Sıkıntı bonservis konusunda 25 milyon pound beklentisi varmış Chelsea'nin. Ulan madem 25 milyon poundluk kaleciniz var oynatın ne diye Maignan peşine düşüyorsunuz. Kiralama+ satın alma opisyonu ile çözülür diye düşünüyorum ama tabi toplam maliyet önemli. Kira+satın alma opsiyonu 15-20 arası olursa düşünülebilir.

Adam artik gitmeyi istiyordur herhalde. Herhalde iki transfer dönemi üst üste iyi teklif almistir ama biz tutmustuk. Hedeflerine ulastiktan sonra iyi para kazandirarak Avrupaya gitmeyi isteyen oyunculara dur demek zor oluyordur.
UCL de mücadele edecek GS den ayrılıp hiçbir Avrupa organizasyonunda mücadele etmeyecek olan Leipzig'e sırf Avrupa kıtasında yer aldığı için gitmek istiyorsa kendi keyfi bilir

Aynı kalitede hızlı atletik sol stoper lazım mümkünse u21 2003 2004 doğumlu. Varsa yazabilir misin
Apokerim'den hızlı ama teknik bir stoper yazabilirim :) Yapay zeka gibi oldu bu :D

Diego Valentin Gomez var, boylu poslu iri yarı biri değil. Arjantinli, sert bir oyuncu ama atletik değil. Hızlı mı Apokerim'den hızlı. Top tekniği iyi mi ? Çok iyi. 2003 doğumlu. Boyu 1,81 hava toplarında çok iyi değil kendisi ama toplu oyunda bizim oyunumuza uygun bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Velez forması giyiyor.

İlhan Tüysüz: "Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 19-21 Haziran tarihlerinde yaptırdığı okulun açılışı için Giresun’da olacak.100 milyon TL’ye mal olan bu okul, Dursun Özbek tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak."

Yıllık projected geliri bilmeden ciddi olduğunu nasıl çıkarıyorsun
Bankalar birliği borcunu ödeyemediler, faiz yükü ciddi fazla.

Gelire baktığımızda şampiyonlar ligi yok avrupa ligine gitmeleri bile zor.
Satacak oyuncuları sadece gedson var. Yayın geliri zaten düşük. Nereden gelir gelecek?

İlhan Tüysüz: "Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 19-21 Haziran tarihlerinde yaptırdığı okulun açılışı için Giresun’da olacak.100 milyon TL’ye mal olan bu okul, Dursun Özbek tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak."
Çok klas hareket Başkandan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt