Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.793
- 48.176
- 4.933
Belirli aşamaya gelmişiz gibi durmaktLucumi?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belirli aşamaya gelmişiz gibi durmaktLucumi?

Çok klas hareket Başkandan
+2 kontenjanı olmasına engel değil tabiki ama maestro'nun söylenen yaşta olduğuna zerre inanmıyorum yaMaestro icin ts 750 bin euro teklif etmis ADS 2 milyon istiyormus.. Tam firsat transferi zaten orta sahamiz cok iyi demirbaydan kurtulup bu cocugu denemek lazim
Ödeyemediklerini nerden biliyorsun BB borcunu? Ödememe gibi bir ihtimalleri yok, sistem onların kontrolünde.Bankalar birliği borcunu ödeyemediler, faiz yükü ciddi fazla.
Gelire baktığımızda şampiyonlar ligi yok avrupa ligine gitmeleri bile zor.
Satacak oyuncuları sadece gedson var. Yayın geliri zaten düşük. Nereden gelir gelecek?
Başkan sevaplarını çoğaltıyor demekbunu yapan çok iş adamı var
vergiden düşülür genelde
Ödemek derken, tamamen kapatmadılar anlamında söyledim.Ödeyemediklerini nerden biliyorsun BB borcunu? Ödememe gibi bir ihtimalleri yok, sistem onların kontrolünde.
Basit bir soru sordum, yıllık gelirlerini bilmeden durumun kötü olduğunu nasıl çıkarabiliyorsun?
Yıllık ciro, estimated giderleri çıkarırsın, BB zaten kendi kendini ödüyor, arada ne kaldığına bakarsın, elde veri olmadan öngörülecek şeyler değil bunlar.
Bu kısmını anlamadım. Biraz açar mısın?Ödememe gibi bir ihtimalleri yok, sistem onların kontrolünde.
Kapatma noktasına gelenlerin hepsi iyi ekonomiyle değil sermaye arttırımıyla bunu yaptı/yapıyor.Ödemek derken, tamamen kapatmadılar anlamında söyledim.
1 yıl içerisinde ödenmesi gerekenlerdir.Bu kısmını anlamadım. Biraz açar mısın?
Bir de 200 m euro kısa vadeli borç çok ciddi bir sorun değil mi ya? Şok geçirdim ben görünce. Gerçi kısa vadeden kasıt nedir bilmiyoruz ama sonuçta kısa vade yani.
29 benim bildiğim.Uğurcan kaç yaşında
Neden Günay varken uğur canı alıyoruz daha iyi bir kaleci degil
Bence . Ayağı da çok kötü
Uğurcan 10m iyiydi ama 15 falan vereceksek hem daha genç hem daha iyi adamlar bulunabilir29 benim bildiğim.
Yani dediğim gibi yabancı olsa Petrovic gibi isimler varken konuşulmazdı da.
Ama sınır diye birşey var ve hem CL listesinde hem ligde seni aşırı rahatlatıyor.
futboldan anlıyorsun üstad bende ter-stegen gelse mutlu oluyorum geçen milli maçlarda çok iyiydiUğurcan'ın yaşı da 29 olmuş. 15-20 Uğurcan'a verileceğine direkt Petrovic çekerim.
Mışıl mışıl hem deSenin yüzünden banlandım
İddiada sen bulunuyon banı ben yiyorum
Vicdanın rahat uyudun mu