Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu arkadaşı keşke alıp kiralayabilsek bir yerlere. Muazzam yeteneği var. Toplu oyunda da topsuz oyunda da çok iyi. Bence ileride adından sıkça söz ettirecek Japonlardan biri olacak.

1749892256959.webp

Maestro icin ts 750 bin euro teklif etmis ADS 2 milyon istiyormus.. Tam firsat transferi zaten orta sahamiz cok iyi demirbaydan kurtulup bu cocugu denemek lazim
+2 kontenjanı olmasına engel değil tabiki ama maestro'nun söylenen yaşta olduğuna zerre inanmıyorum ya :D

Bankalar birliği borcunu ödeyemediler, faiz yükü ciddi fazla.

Gelire baktığımızda şampiyonlar ligi yok avrupa ligine gitmeleri bile zor.
Satacak oyuncuları sadece gedson var. Yayın geliri zaten düşük. Nereden gelir gelecek?
Ödeyemediklerini nerden biliyorsun BB borcunu? Ödememe gibi bir ihtimalleri yok, sistem onların kontrolünde.

Basit bir soru sordum, yıllık gelirlerini bilmeden durumun kötü olduğunu nasıl çıkarabiliyorsun?

Yıllık ciro, estimated giderleri çıkarırsın, BB zaten kendi kendini ödüyor, arada ne kaldığına bakarsın, elde veri olmadan öngörülecek şeyler değil bunlar.

Beşiktaş'ın reddedilen ikinci teklifi 13 milyon euro'ydu. Napoli, Zambo Anguissa için 20 milyon euro talep ediyor. (AreaNapoli)

Ödeyemediklerini nerden biliyorsun BB borcunu? Ödememe gibi bir ihtimalleri yok, sistem onların kontrolünde.

Basit bir soru sordum, yıllık gelirlerini bilmeden durumun kötü olduğunu nasıl çıkarabiliyorsun?

Yıllık ciro, estimated giderleri çıkarırsın, BB zaten kendi kendini ödüyor, arada ne kaldığına bakarsın, elde veri olmadan öngörülecek şeyler değil bunlar.
Ödemek derken, tamamen kapatmadılar anlamında söyledim.

Ödememe gibi bir ihtimalleri yok, sistem onların kontrolünde.
Bu kısmını anlamadım. Biraz açar mısın?

Bir de 200 m euro kısa vadeli borç çok ciddi bir sorun değil mi ya? Şok geçirdim ben görünce. Gerçi kısa vadeden kasıt nedir bilmiyoruz ama sonuçta kısa vade yani.

Ödemek derken, tamamen kapatmadılar anlamında söyledim.
Kapatma noktasına gelenlerin hepsi iyi ekonomiyle değil sermaye arttırımıyla bunu yaptı/yapıyor.

Ortada bir başarı yok yani ki yönetebiliyorsan kapatmak zorunda da değilsin.

Sen de 3 senedir kapatacaksın, Beşiktaşın 3 katı gelirin var sen niye çıkmadın o kadar kolaysa çıkmak ki senin borcun da az

Bu kısmını anlamadım. Biraz açar mısın?

Bir de 200 m euro kısa vadeli borç çok ciddi bir sorun değil mi ya? Şok geçirdim ben görünce. Gerçi kısa vadeden kasıt nedir bilmiyoruz ama sonuçta kısa vade yani.
1 yıl içerisinde ödenmesi gerekenlerdir.

Fulya arazisini Emlak Konutla ihaleye çıkacaklar, 80-100 arası gelir bekliyorlar oradan.

Bir de o kısa vade yükümlülük dediğin şeyin içinde takım bütçesi de var. 200 m euro bütçe ihtiyaçları varsa total bu rakama ulaşırlarsa yeter yani.

Uğurcan kaç yaşında
Neden Günay varken uğur canı alıyoruz daha iyi bir kaleci degil
Bence . Ayağı da çok kötü
29 benim bildiğim.

Yani dediğim gibi yabancı olsa Petrovic gibi isimler varken konuşulmazdı da.

Ama sınır diye birşey var ve hem CL listesinde hem ligde seni aşırı rahatlatıyor.

29 benim bildiğim.

Yani dediğim gibi yabancı olsa Petrovic gibi isimler varken konuşulmazdı da.

Ama sınır diye birşey var ve hem CL listesinde hem ligde seni aşırı rahatlatıyor.
Uğurcan 10m iyiydi ama 15 falan vereceksek hem daha genç hem daha iyi adamlar bulunabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt