Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben uzun zaman sonra ilk defa bu donem tutturdum,sanede.(11 haziran)

2023 temmuzda bi de.angelino icardi mevzusunda. eğlencesine yazıyoruz surda. Tahmin bu sadece.

tutunca iyi,tutmasin diye de bekleyip sergeni haşlayalim fantezilerinizi musapa yonlendiriyorum,enerjinizi ona kanalize edin ve tükenin onunla beraber

Sane söylediğin tarihte geldi diye Sadri B. kudurmuş diye düşünüyorum

avrupa basınında barış ile ilgili hiç haber çıkıyor mu ? çıkmıyorsa bu kolpanın tarihini yazmış Türk basınına mı inanacaz?

Manchester City, Jack Grealish için transfer teklifi alamadı.

Kulüp, B planı olarak oyuncuyu kiralık gönderecek.

(The Guardian)

Jonathan David gerçek mi?

🗣️Sercan Hamzaoğlu: Bugün itibariyle ilgi veya teklif yapıldığına dair bir şey duymadım. Transfer dönemleri anlık değişebiliyor. Önümüzdeki günlerde bu oyuncuya ilgi bir değişiklik olursa bilgilendirme yapacağım.

Kimse Barış gitsin istemiyor ama birileri gidecek ki Osimhen alınabilsin dönüşüm olması gerekiyor.Bunun yanında yerli oyuncularda alınması lazım tabi.

Jonathan David gerçek mi?

🗣️Sercan Hamzaoğlu: Bugün itibariyle ilgi veya teklif yapıldığına dair bir şey duymadım. Transfer dönemleri anlık değişebiliyor. Önümüzdeki günlerde bu oyuncuya ilgi bir değişiklik olursa bilgilendirme yapacağım.

demek ki reddedilmiş

sanede aynı oldu

önce sercana ilgi yok/ bize uymuyor gibi haber yaptırıyorlar hemen bi transferin oluru yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt