Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakani eylüle kadar beklerim ben. Bu senenin net kral transferi olur

Osimhene yeni teklif yapiyorlarmis.

Ne bok yiyorsa yesin osimhen baslarim buna. Adokaere yi alali,

Osi işi gerçekten olumlu olumsuz bitmeli bu hafta. Olumlu dönse daha 1 ay Napoli ile pazarlık ederiz biz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Osimhene yeni teklif yapiyorlarmis.

Ne bok yiyorsa yesin osimhen baslarim buna. Adokaere yi alali,

Twitterda vs de de gorüyorum boyle benzer yorumu biz Real falanmıyız? Osimhen'i beklemeyi kendinize yediremiyonuz yav. Bekleyeceksin tabi osimhen ihtimalin varsa ki var. Kendimizi dev aynasında görmeyi bırakmak gerekiyor.

Sane transferiyle ile Avrupa'da zengin kulüp imajımız oluştu gerçi iyi bir şey mi bilmiyorum kimi istesek +10 bonservis +5 maaş ekliyorlar.

Osi işi gerçekten olumlu olumsuz bitmeli bu hafta. Olumlu dönse daha 1 ay Napoli ile pazarlık ederiz biz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bitmeyecek. Muhtemelen Eylül'e kadar sürecek fiyatının düşmesi için. 75 falan vermeyeceğimize adım gibi eminim. 4 yıla yayılmış taksitle anca 40-50 bandı maksimum teklifimiz olur. Yönetim işimine bakacak kadrosunu kuracak her türlü. İlerde Icardi ve Morata var elimizde en azından forvetsiz değiliz.

Osimhen alınırsa da Morata'nın opsiyonu kullanılmaz Ocak'ta. Ya da Osi Ağustos sonlarına doğru gelirse Morata da son günlerde gitmeye çalışır bir yerlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt