Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha için iyi 5 banko oyuncu lazım Torreira ya da Lemina 2 ay olmasa tüm işler terse dönerdi.

Bu sene Torreira, Lemina, Sara var +2 daha iyi ekleme yapmak zorundayız 6'ncı oyuncu idare etse bile yeter ara ara Kaan oynar.
O oyuncu 20-30m euro bonservisli 10m euro da maaşlı hakan mı

Kaldı ki ne toreiranın ikamesi ne de leminanın registalı bir oyunumuz yok ki

Hangisi gerçek gs?
Forma mı poşet mi?

Rezalet vallahi

Sevdiklerinizle hayatin tadini cikarin beyler

Dün bir hastahane odasinda anneannem’in gözlerimin önünde vefat ettigini gördüm

Gec olmadan sevdiklerinizle keyifli vakit gecirin

Ben gecmis te cok yaptim ama ona ragmen eksik yapmis olabilirmiyim diye ukte kaliyor insanin icinde
Basin sağ olsun Allah rahmet eylesin

Ter Stegen'in Barcelona'dan önümüzdeki üç yılda toplam net €22m alacağı varmış. Ayrılmaya da niyeti yokmuş fakat eğer milli takım ile Dünya Kupası'nda oynamak istiyorsa düzenli oynamak zorunda yorumları yapılıyor

Gerçekçi olarak alma ihtimalimiz var ama 4 yıl için €30-35m gibi bir maaş vermemiz gerekir. Eğer son dönemdeki formu söylendiği kadar kötüyse ürkütücü rakamlar ama Barcelona bonservissiz verecektir en azından

Ben milli takım maçlarında beğendim ama Barcelonalılar göbek atıyor kurtuluyoz falan diye. Bilemedim

Öte yandan daha önce dediğim gibi Petrovic'i €25m'den ucuza alma ihtimalimiz yok ve onun da tutmama ihtimali var. Zaten Chelsea €30m bekliyor gibi haberler var ama o fiyat zaman geçtikçe biraz kırılacaktır
Kontratı brüt 27, nasıl net 22 alacağı oluyor

2 yıldır maaş mı vermemişler

Bu forma 1 milyon satar

IMG_9748.webp

Cengiz ünder abi
Marsilya ve roma abi
Ligin içinden geçer abi
15 m bonservisi 5 m maaşı ver nolacak abi
Yerli kuralı abi

Ne kadar da aynısı

Git kardeşim inzaghi abinin yanına biz leminadan devam edeceğiz
hakanç gözümde max 10 m bons, 3 m maaş verilecek adam

Boey transferine epey soğuğum

Başlıca sebebi Hatipoğlu'nun süreci yönetmesi

Geçirdiği sakatlıklar sonrası atletizmi ne seviyede, sahada sürekliliği olacak mı soru işareti

Genel olarak motivasyonu da kırılacaktır, bizdeyken üst seviyeye çıkma motivasyonu vardı ama şimdi serbest düşüşe geçme riski var

Bayern de tehlikeli bir tüccar. €30m'yi çıkarmak için bizi epey yolacaklardır

Bence sağ bekte fazla acele etmeye gerek yok. Önce Jelert, Frankowski ve Cuesta'yı bi elden çıkaralım hele. Oraya Kenny Tete, Semedo ya da Walker-Peters alsak pişman olmayız bence. Temmuz ortasına kadar vakit var

Yabancıları başka yerde kullanacağımız durumda sağ bekte Sallai - Sazdağı rotasyonuna bile razıyım açıkçası

Bizim suan kactane yabanci hakkimiz var ki... kiralik olanlarda geri dondu
Farketmez ki gideceksin dediğinde şulanması gerken adamları saymayalım.

As takımdaki oyuncuları say gerisi için neredeyse 3 ay var. Çok su akar.

Davinson, Jakobs, Torreira, Sara, Lemina, İcardi, Sane
Sallai, Frankovski, Morata muallakta.
Yusuf, Jelert 22 yaş altına giren ve muhtemelen gidecek olanlar.

Cuesta, Nelsson, Köhn, İtalyan Maliolo

İlk 7 harici hepsini şutlamak gerekiyor.
Tüm takım bu.
Ulan mertens yazıyordum az daha :cry:

Orta saha için iyi 5 banko oyuncu lazım Torreira ya da Lemina 2 ay olmasa tüm işler terse dönerdi.

Bu sene Torreira, Lemina, Sara var +2 daha iyi ekleme yapmak zorundayız 6'ncı oyuncu idare etse bile yeter ara ara Kaan oynar.
Bu bize özgü değilki Her takımin en iyi oyuncularından biri 2 ay olmasa tüm işler terse döner reis :asd:

Biz neden hiç Osayiyi düşünmüyoruz. 2m den 3 yıllık versek gelir bence. Bu sene hariç (ağlak faktörü) oldukça yeterli bir oyuncuydu. Bu seneyi tamamen boş geçiren Boey yerine tercih ederim.

Kontratı brüt 27, nasıl net 22 alacağı oluyor

2 yıldır maaş mı vermemişler
Bu barca de jong'da da yaptı. Anlaşılan sözleşmeyi ilk yıllarda cüzi bir miktara çekip tüm parayı son sene verelim diyorlar sonra kovmaya çalışıyorlar. Finansal sıkıntıyı oyuncuları dolandirarak kırmaya çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt