- 18 Temmuz 2009
- 81.947
- 239.317
- 5.263
Osimhen gelirse gerek yok bence. Bir tane genç dinamik, dribbling yapan orta saha tercih ederim.Sence bizimkiler mertens sonrası yıldız bir 8-10 numara kesin alacaklar mı ?orası zayıf kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen gelirse gerek yok bence. Bir tane genç dinamik, dribbling yapan orta saha tercih ederim.Sence bizimkiler mertens sonrası yıldız bir 8-10 numara kesin alacaklar mı ?orası zayıf kaldı
O oyuncu 20-30m euro bonservisli 10m euro da maaşlı hakan mıOrta saha için iyi 5 banko oyuncu lazım Torreira ya da Lemina 2 ay olmasa tüm işler terse dönerdi.
Bu sene Torreira, Lemina, Sara var +2 daha iyi ekleme yapmak zorundayız 6'ncı oyuncu idare etse bile yeter ara ara Kaan oynar.
Basin sağ olsun Allah rahmet eylesinSevdiklerinizle hayatin tadini cikarin beyler
Dün bir hastahane odasinda anneannem’in gözlerimin önünde vefat ettigini gördüm
Gec olmadan sevdiklerinizle keyifli vakit gecirin
Ben gecmis te cok yaptim ama ona ragmen eksik yapmis olabilirmiyim diye ukte kaliyor insanin icinde
Kontratı brüt 27, nasıl net 22 alacağı oluyorTer Stegen'in Barcelona'dan önümüzdeki üç yılda toplam net €22m alacağı varmış. Ayrılmaya da niyeti yokmuş fakat eğer milli takım ile Dünya Kupası'nda oynamak istiyorsa düzenli oynamak zorunda yorumları yapılıyor
Gerçekçi olarak alma ihtimalimiz var ama 4 yıl için €30-35m gibi bir maaş vermemiz gerekir. Eğer son dönemdeki formu söylendiği kadar kötüyse ürkütücü rakamlar ama Barcelona bonservissiz verecektir en azından
Ben milli takım maçlarında beğendim ama Barcelonalılar göbek atıyor kurtuluyoz falan diye. Bilemedim
Öte yandan daha önce dediğim gibi Petrovic'i €25m'den ucuza alma ihtimalimiz yok ve onun da tutmama ihtimali var. Zaten Chelsea €30m bekliyor gibi haberler var ama o fiyat zaman geçtikçe biraz kırılacaktır
Hiç mi ders almıyosun yaşadıklarımızdan izlediklerindenhayır ideal 3lümüz torreira hakan sara
yedekler berkan lemina ilkay
hakanç gözümde max 10 m bons, 3 m maaş verilecek adamCengiz ünder abi
Marsilya ve roma abi
Ligin içinden geçer abi
15 m bonservisi 5 m maaşı ver nolacak abi
Yerli kuralı abi
Ne kadar da aynısı
Git kardeşim inzaghi abinin yanına biz leminadan devam edeceğiz
hocam ne futbolu oynayacaksın bu 3lüyle, 1 ileri 3 geri mihayır ideal 3lümüz torreira hakan sara
hayır ideal 3lümüz torreira hakan sara
Farketmez ki gideceksin dediğinde şulanması gerken adamları saymayalım.Bizim suan kactane yabanci hakkimiz var ki... kiralik olanlarda geri dondu
Brüt €42m tüm alacakları diye haberler var. Ayrılmak için tamamını talep ediyor diyorlarKontratı brüt 27, nasıl net 22 alacağı oluyor
2 yıldır maaş mı vermemişler
Bu bize özgü değilki Her takımin en iyi oyuncularından biri 2 ay olmasa tüm işler terse döner reisOrta saha için iyi 5 banko oyuncu lazım Torreira ya da Lemina 2 ay olmasa tüm işler terse dönerdi.
Bu sene Torreira, Lemina, Sara var +2 daha iyi ekleme yapmak zorundayız 6'ncı oyuncu idare etse bile yeter ara ara Kaan oynar.

A bola=fotomaçAllah yabancı basın kaynak Türkiye değilse arsenali tokatlamış takımız benfica kim lan ayrıca aynı haberin devamın ilkay gündoğanda yazıyor
Bu barca de jong'da da yaptı. Anlaşılan sözleşmeyi ilk yıllarda cüzi bir miktara çekip tüm parayı son sene verelim diyorlar sonra kovmaya çalışıyorlar. Finansal sıkıntıyı oyuncuları dolandirarak kırmaya çalışıyorlar.Kontratı brüt 27, nasıl net 22 alacağı oluyor
2 yıldır maaş mı vermemişler
kim attı ise allah razı olsunBeni de dimdik yazdığım için şutladılar. Artık dimdik demek yasakmış. Haberin olsun.