Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maç yok ahbert hava da sıcak
ölürsem şaşırmayın
Bayginlik geciriyorum, anlik halim
IMG_5706.gif

Bu barca de jong'da da yaptı. Anlaşılan sözleşmeyi ilk yıllarda cüzi bir miktara çekip tüm parayı son sene verelim diyorlar sonra kovmaya çalışıyorlar. Finansal sıkıntıyı oyuncuları dolandirarak kırmaya çalışıyorlar.
İlkay ile aynı sorun vardı ondan ayrıldı adam

Bu barca de jong'da da yaptı. Anlaşılan sözleşmeyi ilk yıllarda cüzi bir miktara çekip tüm parayı son sene verelim diyorlar sonra kovmaya çalışıyorlar. Finansal sıkıntıyı oyuncuları dolandirarak kırmaya çalışıyorlar.
Brüt €42m tüm alacakları diye haberler var. Ayrılmak için tamamını talep ediyor diyorlar
Barcanın o mevzusunu biliyorum da Ter Stegen 5 sene kontrat imzaladı hiç para almadı demek oluyor 20 küsür alacağı olması

Zaten sözleşmesi net 4.5 falan

abi tarihte ilk defa sanırım;

resmi formamızı giymiş, sözleşmeli oyuncumuz, lansmanından sonra eski takımına dönüp bir - iki resmi maç daha oynayacak.

çok ilginç ya.

bu evrede yaşanacak oyuncular arası dialoglar acaba muhtemel transferleri olumlu/olumsuz etkiler mi?

şu 2003’lü kuralı ve morata gidişi için 3.forveti genç yabancı yapmak ilaç olur.

inşallah duran bize düşer

Barcanın o mevzusunu biliyorum da Ter Stegen 5 sene kontrat imzaladı hiç para almadı demek oluyor 20 küsür alacağı olması

Zaten sözleşmesi net 4.5 falan
Pandemi dönemi ve hemen sonrasında harcama limitlerini açmak için kontratları backloadlamışlar. Sonra da topçulara mobbing, basın üzerinden saldırı vs. düzenliyolar yollamak için. Muhtemelen az maaş aldı bir iki sene şimdi çok alacak

Şampiyonluk kutlamalarında bi sıkıntı falan da çıkmış sanırım. €42m brüt rakamının kaynağı Sport

Barca Ter Stegeni serbest biraksa, imza parasi ile biri 14 milyon brüt vermez mi senede? Alman basinina göre maasi o kadar. 7 net oluyor. 8-9 arasi brüt +15 milyon imza parasi versen hemen hemen ayni parayi almis olur

Ben Barca olsam dogru dürüz fesih ödememeye calisirdim

Ya bu Atubolu'yu bize ciddi bi kaynak yazdı mı. Bu çocuk da çok iyi duruyor aslında. Hem de Nijerya asıllı imiş Osimhen transferinde ufak da olsa bi faktör olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt