- 23 Aralık 2008
- 65.396
- 63.285
- 5.103
Bu gece transfer haberi var arkadaşlar.
herkes avatar fotosunu traşlayıp geceye hazır etsin kendini
herkes avatar fotosunu traşlayıp geceye hazır etsin kendini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana benzediği için koydum. Çok severim seni bilirsin.avatarındaki sensin galiba
tipe bak
Malesef yeniliriz ve böyle alıp götürürler osimhen'i :al hilal ile maç ayarlayın kazanan osimheni alır sokalım araplara
Çok iyi oyuncu 35 civarı bonservis beklentisi var takımının geleceğini düşünmüyorum. Açıkcası Osimhen olmuyorsa böyle hem kanat hem forvette oynayabilecek biri de iyi uyabilir bize ama Promise David, Yoan Bonny daha uygun maliyete olurlar sanki.Fener, Guessand'i istiyormuş
El yükseltelim kaybeden maaşını ve bonservisini karşılar. Haziran sonuna kadar yapalım ki osimhen hala bizimken sokalım bunlaraal hilal ile maç ayarlayın kazanan osimheni alır sokalım araplara

Araplar bu oğlanı niye 1 yılda postalıyor acaba? Al Nassr göndermeye çalışıyor diyor haberlerde.En kötüsü genç +2 kontenjanından sayılacak
Çok mutsuz dedilerAraplar bu oğlanı niye 1 yılda postalıyor acaba? Al Nassr göndermeye çalışıyor diyor haberlerde.
Barcelonalilar göbek atabilir de o seviyeye göre düşünüldüğünde bu normal.Ter Stegen'in Barcelona'dan önümüzdeki üç yılda toplam net €22m alacağı varmış. Ayrılmaya da niyeti yokmuş fakat eğer milli takım ile Dünya Kupası'nda oynamak istiyorsa düzenli oynamak zorunda yorumları yapılıyor
Gerçekçi olarak alma ihtimalimiz var ama 4 yıl için €30-35m gibi bir maaş vermemiz gerekir. Eğer son dönemdeki formu söylendiği kadar kötüyse ürkütücü rakamlar ama Barcelona bonservissiz verecektir en azından
Ben milli takım maçlarında beğendim ama Barcelonalılar göbek atıyor kurtuluyoz falan diye. Bilemedim
Öte yandan daha önce dediğim gibi Petrovic'i €25m'den ucuza alma ihtimalimiz yok ve onun da tutmama ihtimali var. Zaten Chelsea €30m bekliyor gibi haberler var ama o fiyat zaman geçtikçe biraz kırılacaktır
Araplar bu oğlanı niye 1 yılda postalıyor acaba? Al Nassr göndermeye çalışıyor diyor haberlerde.