Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22 yaşında gelişimini bile tamamlamadan araplara gitmiş hiçbir yerde 11 oyuncusu bile olamamış herifi biz getirsek ne söverdi millet ilkaya,hakana bile laf atılıyor kazmalık da var birini alacaklar zaten düzgün birini alacaklarına duran alsınlar ne güzel

stsiz kolombiya milli takımında bile ana oyuncu değil herif

Brüt 8-9 bandında maaşı, geçen baktım.

2023te mi ne imzalıyor 5 senelik
Bunun kaynağı ne, o maaş siteleri PL haricinde pek güvenilir değil. Bir de Barcelona'da dediğim yeniden pazarlığa oturup kontratları backloadlama durumu var. O yüzden imzaların atıldığı dönemden kalan bir haber güncel olmayabilir
Barcelonalilar göbek atabilir de o seviyeye göre düşünüldüğünde bu normal.
Kalecilik öyle bir şey değil ki

Berke ile birlikte böyle kiralık bir şeyler yapsak; Ter Stegen ile sonradan uzatsak bile kısa süreli uzatsak ve 1-2 sezon sonra -eğer güven verirse- Berke'ye kaleyi teslim etsek makul bir planlama olur. Tabi Berke'de o ışığı görüyorsak manasında. Ben şüpheliyim biraz AMA ille Berke'yi almak gibi bir plan varsa böyle kısa süreli tecrübeli bir kalecinin arkasında olabilir. Ter Stegen'in sakatlanma riski de var üstelik, Berke'yi deneme şansımız olacak bu süreçte. Berke de 1-2 sezon rotasyonda denenmeyi kabul eder herhalde...

Tabi çat diye 10 senelik güvenilir bir kaleci çekip arkamıza yaslanmaya göre riskli bir plan. Böyle bir şey yapacaktıysak Muslera varken bir genç kaleci (yerli veya yabancı) alarak yapacaktık son birkaç sezonda ama beceremedik işte...

Futbolu kaç yıl daha tanıtacaksın? Arapların kafadaki olay farklıydı bu tanıtım mevzusu, dünya futbolunda söz sahibi olmak ve en çok izlenen, takip edilen ilk 3 lig'den biri olmak gibi bir düşünceleri yok bu adamların . Olsaydı bile bu imkansız, bir kere çoğrafya olarak bu mümkün değil zaten, ayrıca Katar'da Dünya kupası düzenlenmeden önce verilen sözler vardı bunlara para karşılığı. ilki zaten Dünya kupası sözüydü. Zamanla ilgi ve odağı başka yerlere kaydırmaya çalışacaklar tanıtımlarla özellikle inşaat sektöründe ama öyle gökdelenlerden felan bahsetmiyorum çok farklı şeyler. Futboldan yavaş yavaş kopup başka alanlara kayacaklar kısacası bu işin sürdürülebilir bir tarafı yok zaten öyle bir amaçlarıda yok. Uzun soluklu bir planları var ülkeleri adına. Futbol bu tanıtım, reklam ayaklarından biri sadece.
bu sadece bir kaçı projelerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt