Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kusura bakmasın Osimhen bizi cepte görüyor net bir tarih verecen örnek veriyorum haziranın sonu kabul ediyorsa cevabını bildirecek ben başka bir kariyer planı çizdim diyorsa da saygı duyup alternatiflere gitmek lazım.Osimhenin olmasını isterim tabi ki ama karar vermek için acele etmiyor felan hoş değil.

Marcaonun karısi için üzgünüm,çünkü abisini de kaybetmis ve şampiyonlukta onu anmisti.duygusal olarak sinanan biri ve 3 kızı var.

Gitmemesi gerekiyordu,hata yaptı.biz yine abdulkerimi alır oynatirdik

Şampiyon olduk bu sebeple o kadar eğrelti durmuyor ama bu kötü forma bile 950bin satmış yaklaşık. 10 üzerinden maks 4 5 puanlık forma hani gerçekten kötü bir forma. Sane, Osi vs devam edersek bu seneki parçalı 1 milyonu devirebilir işte.

GtbUT0SXAAAKr1P
GtV2yVZXMAQbQA1

Şampiyon olduk bu sebeple o kadar eğrelti durmuyor ama bu kötü forma bile 950bin satmış yaklaşık. 10 üzerinden maks 4 5 puanlık forma hani gerçekten kötü bir forma. Sane, Osi vs devam edersek bu seneki parçalı 1 milyonu devirebilir işte.

GtbUT0SXAAAKr1P
GtV2yVZXMAQbQA1
Elmander zamanı sapsarı bir forma vardı çok güzeldi bence

Benim hic umrumda değil messi nin istikrari reis.maradona bi sanatçı ve futbolun dışında bi fenomendi.papaya kafa tutan,napolilere sizi italyanin
afrikasi olarak görüyorlar diyip napoli taraftarına arjantini destekleten süper bi manyak.

Burda jordanin kitleler uzerindeki etkisi var maradonada da.olay çok başka

maradona arjantinde tanrı gibi zaten, messi'yi öyle görmüyolar. daha çok arjantin dışı maradona messi rekabeti

Ya bakınca aslında hangisini seçsen diğerinde aklın kalıyor. Ne topçular gelip geçmiş

eskisi kadar iyi ve ikonik futbolcuların çıkmama sebebi

sermayenin bilerek ve isteyerek birkaç lge ve 5-10 takıma sıkıştırılması

ikincisi de yabancı sınırının kaldırılması

bence avrupa futbolunda yabancı sınırının kaldırılması futbolcu yetişmesini de takımların denk olmasını da adil rekabeti de birinci maddeyle birlikte öldürdü

Osimhen bizi oyalıyor gibi duruyor 1-2 hafta içinde net cevap alamazsak vazgeçmek lazım bu işten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt