Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık kaleci hamlesi Osimhen konusunda umutlandırıyor beni. Sakatlık da yaşamazsa Ter Stegen bu sene gayet de götürür diyebilirim.

Yo bizim oyuncumuz, yedek tutun yormayın.

Boeyden gelen para ile bankalar birliginden cikartamayanlar, Osimhen icin Napoliye kalsa herhalde en fazla 2-3 senede ödenecek 75 milyon euroyu nasil toplayacak bilmiyorum.

Bir teori. Bu 75 olayı temmuza kadar mıydı. Biz Osi'ye bekle mi dedik acaba, Napoli ile sonra mı oturacağız masaya.

Kiralık olayı yalnız içime sinmiyor biraz ya. Aidiyet olabilecek mi. Bonservisi için opsiyon vs olmadan almayız umarım.
Bonservis istemiyor Barca

İstesen alırsın yani ama uzun süreli kontrat riskine gireceğine kiralık olması daha iyi ha çok iyi sezon geçirir başkası ister ona bir şey diyemem

Kafayı yemişsiniz bayern 65 verdi milan vermedi leao yu. 90 m serbest kalma hakkı var adamın nereye alıyorsun

Bir teori. Bu 75 olayı temmuza kadar mıydı. Biz Osi'ye bekle mi dedik acaba, Napoli ile sonra mı oturacağız masaya.
75 olayı Temmuz başında başlıyormuş. Şu an başlamamış daha ama Temmuz’u orada geçirirse 1 milyon €‘Dan fazla aylık ödemeye başlayacaklar. Genelde futbolcu alacaklarını bıraktı meselesi transfer dönemindeki alacaklarından çıkıyor, bonserviste indirim oluyor karşılığnda

Benim bildigim öyle bir deadline varsa ve o gün doldugundan sonra kulüb isterse 100 milyon bile ister ve o madde birseye yaramaz. Onun icin Bundesliga'da bazen transferler baya erken oluyor.

Takimlar mesela serbest kalma maddesini tek haziranin sonuna kadar gecerli yapiyor. O zamana kadar biri alirsa, yerine doldurmak icin baya zamanlari oluyor. Temmuzda biri isterse o rakamdan fazla isteyebiliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt