- 22 Kasım 2008
- 11.479
- 7.073
- 2.493
Kanser
Ne kanseri açıklandı mı o detay?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanser
Kesinlikle katılıyorum buna.Bizim kondisyon ekibi falan değişecekti yine sümen altı oldu galiba. Unutkansaraylilariz biz. Voitz gibi biri gelecekti.Osimhene 75m euroyu düsünmek yerine teknik ekibe işinin ehli insanlar koyulursa o zaman avrupada istikrarli başari gelir.Oda bu yönetim+hocayla mümkün değil.Ortasahanin önemini 3.yilinda 1 cumleyle kabul etti ama yine inat edip avrupada 2li ortasahaya dönerse şasirmayin.Benim beklentim yok.
Bir önceki grup aşamasındaki takımları bilmistim 1. Pottan liverpool barca 2. Pottan atletico atalanta 3. Pottan ajax napoli 4. Pottan ise kizilyidiz monaco ya da celtic. Atletico ile deplasmanda oynayıp yeneceğiz. Oldum olası elimle tirnagimla nefret etmişim bu Atleticodan. Julian alvarz itine iyi bir ders olur.Mesela hangi takımlar?
Hiç bilmiyorum, ama saçlar gitmiş, demekki kemoterapi başlamışNe kanseri açıklandı mı o detay?
Essien vardı bi dönemdeRealde Geremiden sonra Afrikali topcu oynadı mi
Hiç bilmiyorum, ama saçlar gitmiş, demekki kemoterapi başlamış
Dostum, Alvarez ile meseleni bizi karıştırma. Kendi aranızda halledin.Bir önceki grup aşamasındaki takımları bilmistim 1. Pottan liverpool barca 2. Pottan atletico atalanta 3. Pottan ajax napoli 4. Pottan ise kizilyidiz monaco ya da celtic. Atletico ile deplasmanda oynayıp yeneceğiz. Oldum olası elimle tirnagimla nefret etmişim bu Atleticodan. Julian alvarz itine iyi bir ders olur.
Helva gibi takımlar var. Yenebilecegimiz. inşallah iyi bir kura çekeriz özellikle 1. Torba maçları sonda olursa ilk 8 bile zorlanır. 6 7 takımda elemelerden gelecek benfica rangers vs. Bunları rahat yeneriz.Dostum, Alvarez ile meseleni bizi karıştırma. Kendi aranızda halledin.
Benfica filan gelsin veya 3 - 4 oyuncu satarsa PSV
Kondisyonlerde iş yok ya sanki, Avrupa takımlarına bakıyorsun at gibiler kısrak gibiler bizimkiler 'de sütçü beygiri gibi. Bir de şu stadın bahçıvanını değişmek lazım, Bayern falan hangi firma ile çalışıyorsa onlardan biri anlaşıp 100 edeğil 150 ye yaptır düzgün olsun bak pek çok oyuncu sakatlandı bu çim muhabbetinden.Kesinlikle katılıyorum buna.Bizim kondisyon ekibi falan değişecekti yine sümen altı oldu galiba. Unutkansaraylilariz biz. Voitz gibi biri gelecekti.
Essien, Hakimi ve Brahim Diaz (fas'ı sayıyorsak), Adebayor, bi de bi Diarra vardı hatırldığımRealde Geremiden sonra Afrikali topcu oynadı mi