Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.539
- 43.382
- 3.748
Realde Geremiden sonra Afrikali topcu oynadı mi
M.Diarra- J.Balboa- Adebayor-Essien- Mascarell-Hakimi- Brahim Diaz
Usenmeden baktim son 25 sezonki kadrolara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Realde Geremiden sonra Afrikali topcu oynadı mi
Meral tamamen Fener nefretiyle taraftarları manipüle etti, toplumu infiale sürükleyebilecek bir negatif enerjisi varBu adam falcıymis.enerji bilmem ne seyediyor.2021 de Gs sampiyon olacak twitini sildi bjk şampiyon olunca.bizzat ben şahidim.2022de de bjk sampiyon dedi
meral güvenin ise 3 harflileri vardı.Sence hangisi daha tehlikeli?
SaneBeyler Barış satılırsa yeri kiminle dolar ?
Korktugum tek kişi o kadınMeral tamamen Fener nefretiyle taraftarları manipüle etti, toplumu infiale sürükleyebilecek bir negatif enerjisi var
Futbol için inanmamalisin zaten.ama transferde tutuyoBen üzülerek Astrolojiye inanmadığımı belirtmeliyim Sergi
Meralin ettiği küfürler hala zihnimde. Delirmiş gibi küfürler ediyordu karı. Çok korkunçBu adam falcıymis.enerji bilmem ne seyediyor.2021 de Gs sampiyon olacak twitini sildi bjk şampiyon olunca.bizzat ben şahidim.2022de de bjk sampiyon dedi
meral güvenin ise 3 harflileri vardı.Sence hangisi daha tehlikeli?
Sadece senin için istisna, yoksa okumam bileFutbol için inanmamalisin zaten.ama transferde tutuyo
Çocuğu ölmüş sanırım,ona küfretmis fblilerMeralin ettiği küfürler hala zihnimde. Delirmiş gibi küfürler ediyordu karı. Çok korkunç
Ben dalgasına yazıyorum ama samet nalbant ciddiye alıyor ne hikmetseSadece senin için istisna, yoksa okumam bile![]()
Baba mücadele gücü Barış kadar var mı Sane nin ? Mücadeleci özelliği yeri geldiğinde takımı sırtlaması, Sane o karakteri koyar mı? Biri Lamborghini diğeri traktör ama haklısın ikisi de hareket ediyor Zurnacı Atam
Psikolojik olarak çok sıkıntılı bir görüntü veriyor.Korktugum tek kişi o kadın
Şampiyon fb değil başka takım olacaksa kabulGalatasaray ligi 3. bitirecek ama Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayacak, kabul mü?

Evladını yitirmişPsikolojik olarak çok sıkıntılı bir görüntü veriyor.
boş beşik filmini bilırmısın dostumEvladını yitirmiş
Şampiyon fb değil başka takım olacaksa kabul![]()