- 26 Ocak 2021
- 41.177
- 40.430
- 3.078
Birinde tjk diğerinde fbLigde kimin sampiyon oldugu kismi muhim
Evet3.sezon ligde şmp oluyo muyuz peki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birinde tjk diğerinde fbLigde kimin sampiyon oldugu kismi muhim
Evet3.sezon ligde şmp oluyo muyuz peki
GuessandBu adam kimi istiyorsa direkt alirim.
Kutlu olsun canımWan bissaka seviyesi birini de alamazdın geçen sene
Mevzu seviye değil eğer bir oyun arıyorsan
Birinde tjk diğerinde fb
Evet
Yeminle sonraki soru buydu yavaş yavaş konuyu oraya getiriyodum hatta soruyu leventle kombinleyecektim
Hangi noktafan baktigina bagli biraz. Fransiz topculari Afrikali sayilir.Realde Geremiden sonra Afrikali topcu oynadı mi
Ben deplasmanda başustü takım yeneceğiz iddasindayim. Kura şansımıza göre 11 12 puan bekliyorum.Normal 1 kurada 9 - 11 arası puan bekliyorum. 8'de 0 için müthiş kazık gelmeli.
Biraz da gülelim
AdebayorHangi noktafan baktigina bagli biraz. Fransiz topculari Afrikali sayilir.
Bu adam falcıymis.enerji bilmem ne seyediyor.2021 de Gs sampiyon olacak twitini sildi bjk şampiyon olunca.bizzat ben şahidim.2022de de bjk sampiyon dediBu herif beni korkutuyor açıkçası, yıllar önce 2026 fb yılı olacak demiş
Diyecek karşı bir argüman bulamadım açıkçasıBu adam falcıymis.enerji bilmem ne seyediyor.2021 de Gs sampiyon olacak twitini sildi bjk şampiyon olunca.bizzat ben şahidim.2022de de bjk sampiyon dedi
meral güvenin ise 3 harflileri vardı.Sence hangisi daha tehlikeli?
Gaybı sadece Allah bilir ama 2026 muhabbetini hep yapıyorduBu herif beni korkutuyor açıkçası, yıllar önce 2026 fb yılı olacak demiş
Diyecek karşı bir argüman bulamadım açıkçası
Soru Madrid ile alakali degil miydi? O ne zamaN Madrid'te oynadi yaw?Adebayor