Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan transferine anlam veremiyorum o kadar maliyet ne için git yaşı makul adam kovala bıktırdı artık şu yaş skalası

zengin bir velet olarak doğup bizi seven iki adam tanırım bir kewell birde elmander

onlarda muhtemelen anadan babadan halkcı eğitim almışlardır
Harry kewell smithfieldda doğmuş reyis.Eger orda yasadiysa normalde de zengin 1 tane bile yoktur orda

Hakan Çolphan derin oyun kurucu dışında bir yerde iş yapmaz bu saatten sonra half space dalıp şut mut atacak durumu yok bence. Biz de geriden oyunu mancınık ball olarak kurduğumuz için gerek yok ter stegeni alıp ona attırız uzun topları sekeni de torreira lemina toplar. Leminayı rotasyon düşünüp Zambo alınabilir. Kreasyonu yapacak olan 3. Orta saha için de İlkay olur

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların orta sahasında 36 yaşında mkhitaryan oynuyor adam lider oyuncu ve kaliteli. Evet 40 çok 30 da ama avruoa transfer piyasası çıldırmış gibi. Hakan büyük katkı sağlar

Hatırlamıyorum da merak edince biraz bakayım dedim smithfield tarafındansa fakir oralar.Simdi manlyde yaşıyor super bir evi vardı orda sonradan zengin mekanına geçmiş
Lucas neillin zor durumda hiç yardımcı olmuş mu acaba kendisine

Yo bizim oyuncumuz, yedek tutun yormayın.

IMG_9755.webp

Hakanı filan oynatacak sistem yok bizde öyle paralara gelirse tarihin en kötü transferi seçilir .. 3 yılda 2 tane Ş liginde final görmüş adama kimse kötü diyemez ama burada oynayamaz arkadaş çok küfür yer..

Lucas neillin zor durumda hiç yardımcı olmuş mu acaba kendisine

Öyle bir durum varsa kaleci schwarzer da var o da yardım edebilirmis gayrimenkul zengini olmuş ne zaman tvyi açsam ev alıyordu bir yerden

İtalyan basını ciddi ciddi Hakan haberleri giriyor. Hakan çalhanoğlu bugün dünyada her takımda ilk 11 oynar ama bizim bu bütçelerle hakanın sadece bonservisine 30-35 milyon verecek lüksümüz var mı orası soru işareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt