Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz sarayi 30+ ve barisi 30+ a satmamis gerekecek bu gidisle
Hoca 4-3-3 ün tadini aldi bir kere yeniden
Ter stegen
Mukiele sanchez lucumi eren
Lemina
Torreira Hakan
Yunus Icardi Sane
Harry kewell smithfieldda doğmuş reyis.Eger orda yasadiysa normalde de zengin 1 tane bile yoktur ordazengin bir velet olarak doğup bizi seven iki adam tanırım bir kewell birde elmander
onlarda muhtemelen anadan babadan halkcı eğitim almışlardır
Harry kewell smithfieldda doğmuş reyis.Eger orda yasadiysa normalde de zengin 1 tane bile yoktur orda
En iyi 7-8 os oyuncularindan birisi halen. Bir de italyanlar yasa masa bakmiyorlar. Dzeko bile fiorentinaya gidiyorBunun nesine 40 istemişler maks 5 -6 verilir 31 yaşında adam
Sülalesi en zengin topçu iniesta diye biliyorum şatoda yaşıyormuşbunun babası çok zengin diyorlardı? ozamanları öyle birşey vardı
Hatırlamıyorum da merak edince biraz bakayım dedim smithfield tarafındansa fakir oralar.Simdi manlyde yaşıyor super bir evi vardı orda sonradan zengin mekanına geçmişbunun babası çok zengin diyorlardı? ozamanları öyle birşey vardı
Lucas neillin zor durumda hiç yardımcı olmuş mu acaba kendisineHatırlamıyorum da merak edince biraz bakayım dedim smithfield tarafındansa fakir oralar.Simdi manlyde yaşıyor super bir evi vardı orda sonradan zengin mekanına geçmiş
zengin bir velet olarak doğup bizi seven iki adam tanırım bir kewell birde elmander
onlarda muhtemelen anadan babadan halkcı eğitim almışlardır
Öyle bir durum varsa kaleci schwarzer da var o da yardım edebilirmis gayrimenkul zengini olmuş ne zaman tvyi açsam ev alıyordu bir yerdenLucas neillin zor durumda hiç yardımcı olmuş mu acaba kendisine
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi