Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Btw şimdi baktım da Ter Stegen sürekli dizinden sakatlık yaşıyordu ama son olduğu ameliyat da dizindenmiş. Sorunu ameliyatla kökünden çözdüyse fırsat olabilir. Alaman kaynaklara bir bakmak lazım konu hakkında. Onun dışında bel sorunu da var ama buna kıyasyla daha hafif
Iyi isaret degil bence, kalecinin olayi ani refleks ile kurtaris ya da yere kapanma. Surekli kosar halde olmadigi icin her turlu eklem sikinti daha buyuk problem gibi dusunduruyor beni

Hakanı filan oynatacak sistem yok bizde öyle paralara gelirse tarihin en kötü transferi seçilir .. 3 yılda 2 tane Ş liginde final görmüş adama kimse kötü diyemez ama burada oynayamaz arkadaş çok küfür yer..
Adam ltalya liginin içinden geçmiş Türkiye liginde oynayamaz diyorsun

calhan a 10 kagit verilir

20 ler 30 lar 40 lar

falan

ne munasebet yahu

75e Osimhen
40a Hakan
30a Bernardo

gayet uygun transfer dönemi olacak gibi

Hakan gelirse Sara satilmalidir.

Ikisi de ayni tip oyuncu.

Hakan gelirse Sara satilmalidir.

Ikisi de ayni tip oyuncu.
Hakani mantikli kilacak denklem(para ve maliyet konusunu kenara alirsak) osimhenin kalmasi olur. Derin pas yetisi hakan in cok iyi.

Maliyet devreye girerse Sarayi tutmayi tercih ederim

Iyi isaret degil bence, kalecinin olayi ani refleks ile kurtaris ya da yere kapanma. Surekli kosar halde olmadigi icin her turlu eklem sikinti daha buyuk problem gibi dusunduruyor beni
Ben de öyle düşünüyorum normalde de 2011’de Aysal-Buffon haberleri varken Buffon 1 sene kaçırdığı için adamı hiç istemiyordum ondan sonra adam çok iyi sezonlar çıkardı, beni de pişma etti açıkçası. Ondan yoğurdu üflemek lazım. Bu adam hem Alman hem Barça’da oynuyor. Dünyanın en iyi doktoruna ameliyat olmuştur muhtemelen. Raporlarına falan bakıp karar vermek lazım. Btw Stegen Gladbach’tan beri sakatlıklarla boğuşan bir isim, aldığın senaryoda bir kaleci daha şart bence

Çalhanoğlu kazığını bi tarafımıza çakacaklar gibi duruyor. Bu transfer aleyhine yangın yapmaya davet ediyorum herkesi.

Hakan'a para falan bayılmayız mümkün değil.
Yerli topçuya para basacaksam Orkun'u tercih ederim.
Lemina-Tor-Orkun üçlüsü taş gibi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt