Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hocam Muslera ile Ter Stegen arasında ne kadar seviye fark olduğunu düşünüyorsunuz gerçekten?
2-3 gömlek fark olduğunu düşünüyorum. En iyi dönemlerinde bana göre Neuer seviyesindeydi Ter Stegen. Ki dünyadaki algısı da öyleydi zaten.

Hatalı ya da rezil gol yemeyen kaleci yoktur.

Al bi video da bu.

Bizim Muslera ile en büyük sıkıntımız neydi ligde Avrupa’da. Tutulacak golleri yemesi.

Ben Sommer gibi çizgiden top çıkarsın yarı finalde demiyorum.

Ama Ter Stegen artık tutulacak topları da yiyor. Ben diyorum ki çıkarması gerekeni çıkarsın yeter çok uçup kaçmasın.

2-3 gömlek fark olduğunu düşünüyorum. En iyi dönemlerinde bana göre Neuer seviyesindeydi Ter Stegen. Ki dünyadaki algısı da öyleydi zaten.
Şuandan bahsedecek olursak Barca şuan kıt kanaat döneminde böyle iyi bir kaleciyi bırakıp kaleciye 30M bayılmazdı bence.

Onu diyorum işte Muslera gidince Barca’nın serbest bıraktığı bitik kaleciye bas parayı City’nin salacağı İlkay’a bas.

Bunu bende yapardım parayı bana bağlasanız. Böyle planlama mı olur yani.
Biz daha iyisini yaparız rts. Kutucu, cuesca falan aldırmazdım ben.

Bu maç 10 gün önce oynandı. Şu seviyedeki Avrupa maçlarımızda Muslera 'dan şöyle bir performansı bir türlü alamadık. Ligde efsanemizdir lafım yok ama Avrupa'da biraz daha başarılı olamadıysak Muslera 'nın da payı var bunda.

Bu manu ya tarihi gördüğü en gerizekalı kulüp yada kara para falan aklıyorlar ortası yok

yav en büyük efsanen avrupa da yıllarca kaleni koruyan şöyle bişeydi rdaş bunlarda hiç bişi göremedim

images

bu hangi maçtı

Hakanın geldiği senaryoda orta saha nasıl olucak.

Lemina mı yedek.

Hocam Ter Stegen’in esas kötü işlerinin çoğunu ayıp olmasın diye koymamışlar buraya
adamın yaptığı hatalardan kolaj hazırlarken, ayıp olmasın diye esas yaptığı hataları mı koymamışlar diyorsun yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt