- 26 Kasım 2012
- 185.589
- 258.217
- 5.998
Serhan Türk tier 1 olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk kovalıyor bizim ligin üzerinde atletizmi varPromise David 20 m denmiş xte bir seson oynayan adam hemen uçuyor fiyat olarak
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muslerada ağır sakatlık yaşadı bişey olmazHaklısın, kaleciler için omuz sakatlıkları daha kötü ama ben olsam yine de riske girmezdim.
150 milyon Euro maliyetin altına bizi sokacak olan bir adamın böyle bir lüksü olamaz bence kusura bakmasın. İyi kadro kurmak başarı için garanti edici bir şey değil zaten hocayı da belirlesin el atmışken.Osimhen iyi kadro kurun gelirim demesi doğru olabilir Buchi de bizim transfer listemiz var.Ter Stegen dünyanın en iyi kalecilerinden bir tanesi 33 yaşında gelse 4 sene iyi performans verir kalecide tecrübeden kaliteden yanayım.
Alın en iyi tercih dediğiniz kaleci bu
Bence ilgilensek bile çok zor ,bernardo daha olasiBuyuk kaptan HakanÇyi ekibimize kazandiracagiz sergenim. Yıldızlar ne diyor ?
Valla çok daha fecahat hataları var videoda olmayan. Bir de sakatlık sorunu var.Böyle klibi alisson ederson oblak donnaruma dahil her kaleciye yaparım. Belki gordon banks ve yashine yapamayız yetersiz footage yüzünden. Muslera falan hiç söylemiyorum.
Uğurcan yan ağa giden topu yakalayamadı diye eleştiriliyor bu forumda hep Tsubasa çizgi filminin etkisi bunlar.Penaltılar, direğin dibine giden toplar. Saçma bir video rts
Tabi ki Barcelona düşüş yaşamış olmasa elden çıkarmak istemez tutup en üst formunda diyemeyiz şuan ama bizim seviyemiz için gayet yeterli üstelik maliyeti de uçmaz bonservis mevzusu sayesinde.Valla çok daha fecahat hataları var videoda olmayan. Bir de sakatlık sorunu var.
Yıllar önce forvet ararken etiketi var diye bitik Pandevi almak gibi birşey.
Hocam bizim seviyemiz dediğin Saneye 10 Osimhene 70 basıyorsun. Hangi seviye.Tabi ki Barcelona düşüş yaşamış olmasa elden çıkarmak istemez tutup en üst formunda diyemeyiz şuan ama bizim seviyemiz için gayet yeterli üstelik maliyeti de uçmaz bonservis mevzusu sayesinde.
Alın en iyi tercih dediğiniz kaleci bu
Doğru birşey olduğunu söylemedim ama haberin doğru olduğunu söyledim renkdas150 milyon Euro maliyetin altına bizi sokacak olan bir adamın böyle bir lüksü olamaz bence kusura bakmasın. İyi kadro kurmak başarı için garanti edici bir şey değil zaten hocayı da belirlesin el atmışken.
İcardi bu sene gidecek olsa çoktan topuklardı. Bu kadar güzel kadro kurmuşken ekmeğini yemek ister senelerdir Berkanlarla oynuyor adamOsimhen olacak ve 50 civarı bonservise bitecek gibi hissediyorum o yüzden mümkün oldukça beleş veya kiralık olmalı diğer mevkiler. Bir diğer hissim de icardi kızları için Amerika kıtasında bir takım bulacak diyor.