Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stegen, patellar tendonu yırttırmış en son. Ameliyat edilmiş. Kronik değildir bu sanki?

Ter Stegen'i gerçekten tekrar düşünmeliyiz... Ciddi şüphelerim var. Ön çapraz bağ, Aşil tendonu veya patellar tendon kopması gibi sakatlıklar yaşayan oyuncular, eski hallerine asla geri dönemezler ya da önceki seviyelerine ulaşamazlar. Bu tip sakatlıklar, bir kalecinin patlayıcı gücünü ve çevikliğini doğrudan etkilediği için Ter Stegen'in sahalara dönüşünde aynı Ter Stegen olamayacağını düşünüyorum…

Ter Stegen'i gerçekten tekrar düşünmeliyiz... Ciddi şüphelerim var. Ön çapraz bağ, Aşil tendonu veya patellar tendon kopması gibi sakatlıklar yaşayan oyuncular, eski hallerine asla geri dönemezler ya da önceki seviyelerine ulaşamazlar. Bu tip sakatlıklar, bir kalecinin patlayıcı gücünü ve çevikliğini doğrudan etkilediği için Ter Stegen'in sahalara dönüşünde aynı Ter Stegen olamayacağını düşünüyorum…
Daha yeni Portekiz ve Fransa maçlarında oynadı refleksleri ve ayakları gayet iyiydi.

Kaleci omuz sakatlığı yaşamadığı sürece bahsedilen sakatlıklar performansını etkilemez

Dünya kupası senesi 1 yıllık kiralık Ter Stegen çok doğru hamle olur

Ben de benzer düşünüyordum ama kaleci için o kadar etkiler mi emin değilim.

Esas mevzu Van Dijk eski haline döndü bence çapraz sakatlığından sonra, kendine iyi bakmak önemli.

Bir de oyuncu elinden geleni yapacak mı çalışacak mı vs

Patellar tendon yırtığı sonrası Ter Stegen'i almak çok riskli bir iş.

Esas mevzu Van Dijk eski haline döndü bence çapraz sakatlığından sonra, kendine iyi bakmak önemli.

Yazın dünya kupası var almanyanın as kalecisi fırsatı var bence elinden geleni yapar kesin

Haklısın, Van Dijk örneği var ama kaleci için durum çok farklı. Ani sıçramalar ve patlayıcı güç, patellar tendon yırtığı sonrası kalecilerde tam oturmayabilir. Ne kadar çalışsa da, o eski seviyeye dönmek çok zorlu bir risk imo.

Arsenalda bir sürü sağ bek var tomiyasu gözdende düştü o olamaz mı

Düşünsene Okanballda Hakan savunma önünde topu alıyor ve davinsona geri verip duruyor. Biz de bunun için 50 milyon Euro maliyetin altına giriyoruz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lemina da toreira da hatasız sıkıntısız çıkartıyo topu,sara da aynı şekilde

Hali hazırda yapılan bir işi yapsın diye 50 milyon euro maliyet altına girmek için ya fbli olmak ya da futboldan anlamamak lazım

Stegeni cok beğeniyorum ama dizi mefta olmuş adamın.su an iyiyse artik kopmaz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt