Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.380
- 2.893
- 1.148
Oyuncuyu hic izlemedim ama sanki hucumu daha kuvvetli gibi geldi sizce nasi bi adam ?Sildillia favorim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuyu hic izlemedim ama sanki hucumu daha kuvvetli gibi geldi sizce nasi bi adam ?Sildillia favorim
Poldi > drogba
Daha yeni Portekiz ve Fransa maçlarında oynadı refleksleri ve ayakları gayet iyiydi.Ter Stegen'i gerçekten tekrar düşünmeliyiz... Ciddi şüphelerim var. Ön çapraz bağ, Aşil tendonu veya patellar tendon kopması gibi sakatlıklar yaşayan oyuncular, eski hallerine asla geri dönemezler ya da önceki seviyelerine ulaşamazlar. Bu tip sakatlıklar, bir kalecinin patlayıcı gücünü ve çevikliğini doğrudan etkilediği için Ter Stegen'in sahalara dönüşünde aynı Ter Stegen olamayacağını düşünüyorum…
Kaleci omuz sakatlığı yaşamadığı sürece bahsedilen sakatlıklar performansını etkilemezTer Stegen'i gerçekten tekrar düşünmeliyiz... Ciddi şüphelerim var. Ön çapraz bağ, Aşil tendonu veya patellar tendon kopması gibi sakatlıklar yaşayan oyuncular, eski hallerine asla geri dönemezler ya da önceki seviyelerine ulaşamazlar. Bu tip sakatlıklar, bir kalecinin patlayıcı gücünü ve çevikliğini doğrudan etkilediği için Ter Stegen'in sahalara dönüşünde aynı Ter Stegen olamayacağını düşünüyorum…
Düşünsene Okanballda Hakan savunma önünde topu alıyor ve davinsona geri verip duruyor. Biz de bunun için 50 milyon Euro maliyetin altına giriyoruzBuşi baba içimizi rahatlattı
Bir babadır bizim için
Ben de benzer düşünüyordum ama kaleci için o kadar etkiler mi emin değilim.Ter Stegen'i gerçekten tekrar düşünmeliyiz... Ciddi şüphelerim var. Ön çapraz bağ, Aşil tendonu veya patellar tendon kopması gibi sakatlıklar yaşayan oyuncular, eski hallerine asla geri dönemezler ya da önceki seviyelerine ulaşamazlar. Bu tip sakatlıklar, bir kalecinin patlayıcı gücünü ve çevikliğini doğrudan etkilediği için Ter Stegen'in sahalara dönüşünde aynı Ter Stegen olamayacağını düşünüyorum…
Yazın dünya kupası var almanyanın as kalecisi fırsatı var bence elinden geleni yapar kesinBen de benzer düşünüyordum ama kaleci için o kadar etkiler mi emin değilim.
Esas mevzu Van Dijk eski haline döndü bence çapraz sakatlığından sonra, kendine iyi bakmak önemli.
Bir de oyuncu elinden geleni yapacak mı çalışacak mı vs
zaten cakili bek bize pek olmuyor ya , suratli ve atletik bir bek hep bizde daha iyi olmustur azcikda defans yapabilse yeterOyuncuyu hic izlemedim ama sanki hucumu daha kuvvetli gibi geldi sizce nasi bi adam ?
Haklısın, Van Dijk örneği var ama kaleci için durum çok farklı. Ani sıçramalar ve patlayıcı güç, patellar tendon yırtığı sonrası kalecilerde tam oturmayabilir. Ne kadar çalışsa da, o eski seviyeye dönmek çok zorlu bir risk imo.Ben de benzer düşünüyordum ama kaleci için o kadar etkiler mi emin değilim.
Esas mevzu Van Dijk eski haline döndü bence çapraz sakatlığından sonra, kendine iyi bakmak önemli.
Bir de oyuncu elinden geleni yapacak mı çalışacak mı vs
Arsenal gykoresArsenal Sesko'ya gidiyor
United Ekitike'ye
kaldi geriye Chelsea.
Oyuncuyu hic izlemedim ama sanki hucumu daha kuvvetli gibi geldi sizce nasi bi adam ?
Lemina da toreira da hatasız sıkıntısız çıkartıyo topu,sara da aynı şekildeDüşünsene Okanballda Hakan savunma önünde topu alıyor ve davinsona geri verip duruyor. Biz de bunun için 50 milyon Euro maliyetin altına giriyoruz
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[emoji6
][emoji[emoji6
]
]" data-quote="Akın Sayman" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">