- 2 Temmuz 2011
- 137.967
- 58.845
- 5.488
Guzel haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın, kaleciler için omuz sakatlıkları daha kötü ama ben olsam yine de riske girmezdim.Kaleci omuz sakatlığı yaşamadığı sürece bahsedilen sakatlıklar performansını etkilemez
Dünya kupası senesi 1 yıllık kiralık Ter Stegen çok doğru hamle olur
Buyuk kaptan HakanÇyi ekibimize kazandiracagiz sergenim. Yıldızlar ne diyor ?Buchi labaya çok bel baglamayin
Neticede bu adama detaylı muayene yapılacak alırsak umarim saglam birsekilde oynarHaklısın, kaleciler için omuz sakatlıkları daha kötü ama ben olsam yine de riske girmezdim.
Bir dönem sapık derece iyiydi. Tam maç alan kaleci. Bizim ligde şut kalitesi çok düşük olduğu için başarısız olma şansı düşük. Avrupa'da da ilk defa kalecimiz olduğunu hissederiz. Muslera ligde çok iyi olsa da Avrupa performansı çok kötü kaleciydi. Fark net hissedilir muhtemelen.Ter Stegen’in dediğim sorunları olmasa tam bir liderdir, saha görüşü müthiştir ve zor toplarda da aşırı iyidir.
Sakatlık ve bazen kafasının gitmesi riskli ama özellik olarak tam büyük takım kalecisi.
Barcelonalıların mabadı kalktı son sene başarılı olunca da öncesinde takım olarak iyi durumda değillerdi.
Sence gelecek mi ustadTerştegen
Sence gelecek mi ustad
Böyle klibi alisson ederson oblak donnaruma dahil her kaleciye yaparım. Belki gordon banks ve yashine yapamayız yetersiz footage yüzünden. Muslera falan hiç söylemiyorum.
Alın en iyi tercih dediğiniz kaleci bu