Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen iyi kadro kurun gelirim demesi doğru olabilir Buchi de bizim transfer listemiz var.Ter Stegen dünyanın en iyi kalecilerinden bir tanesi 33 yaşında gelse 4 sene iyi performans verir kalecide tecrübeden kaliteden yanayım.
150 milyon Euro maliyetin altına bizi sokacak olan bir adamın böyle bir lüksü olamaz bence kusura bakmasın. İyi kadro kurmak başarı için garanti edici bir şey değil zaten hocayı da belirlesin el atmışken.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle klibi alisson ederson oblak donnaruma dahil her kaleciye yaparım. Belki gordon banks ve yashine yapamayız yetersiz footage yüzünden. Muslera falan hiç söylemiyorum.

Valla çok daha fecahat hataları var videoda olmayan. Bir de sakatlık sorunu var.

Yıllar önce forvet ararken etiketi var diye bitik Pandevi almak gibi birşey.

Boey ya da bayern caz mı yapıyo

Satsınlar başka kulübe 5 milyonumuzu versinler,hazırlık maçlarından elde edilecek 5 milyonu da versinler etti 10

Jelertle frankowski midir nedir total satarsın 10 kağıda elde var 20

Git en kral sağbeki al cebinden ekstra para çıkarmadan

Valla çok daha fecahat hataları var videoda olmayan. Bir de sakatlık sorunu var.

Yıllar önce forvet ararken etiketi var diye bitik Pandevi almak gibi birşey.
Tabi ki Barcelona düşüş yaşamış olmasa elden çıkarmak istemez tutup en üst formunda diyemeyiz şuan ama bizim seviyemiz için gayet yeterli üstelik maliyeti de uçmaz bonservis mevzusu sayesinde.

Tabi ki Barcelona düşüş yaşamış olmasa elden çıkarmak istemez tutup en üst formunda diyemeyiz şuan ama bizim seviyemiz için gayet yeterli üstelik maliyeti de uçmaz bonservis mevzusu sayesinde.

Hocam bizim seviyemiz dediğin Saneye 10 Osimhene 70 basıyorsun. Hangi seviye.

Düşüşe geçen adam almamalıyız. Aldığımız tüm adamlar Sara , Lemina , Osimhen gibi yükselişte isimler olmalı. İlla düşüşte adam arıyorsak Davinson gibi o ligde tutmayan adama iyi adamlar lazım

Barca’da en fazla bu kadar kadro kuruyor Yamal olmasa zaten.

Yani Ter Stegen’i aldıysan Muslera’yı da tutardık bir sene daha çok farkları yok artık

Osimhen olacak ve 50 civarı bonservise bitecek gibi hissediyorum o yüzden mümkün oldukça beleş veya kiralık olmalı diğer mevkiler. Bir diğer hissim de icardi kızları için Amerika kıtasında bir takım bulacak diyor.

Alın en iyi tercih dediğiniz kaleci bu

yav en büyük efsanen avrupa da yıllarca kaleni koruyan şöyle bişeydi rdaş bunlarda hiç bişi göremedim

images

Frankowski de satin alma şartı devreye girdimi? Girdiyse kafadan 8 milyon oraya gidiyor zaten

150 milyon Euro maliyetin altına bizi sokacak olan bir adamın böyle bir lüksü olamaz bence kusura bakmasın. İyi kadro kurmak başarı için garanti edici bir şey değil zaten hocayı da belirlesin el atmışken.

Doğru birşey olduğunu söylemedim ama haberin doğru olduğunu söyledim renkdas

Osimhen olacak ve 50 civarı bonservise bitecek gibi hissediyorum o yüzden mümkün oldukça beleş veya kiralık olmalı diğer mevkiler. Bir diğer hissim de icardi kızları için Amerika kıtasında bir takım bulacak diyor.

İcardi bu sene gidecek olsa çoktan topuklardı. Bu kadar güzel kadro kurmuşken ekmeğini yemek ister senelerdir Berkanlarla oynuyor adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt