Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ter stegen iyi kalecidir zaten öyle olmasa yıllarca barcelona da ve Alman milli takımında oynamaz

Ter Stegen
Boey Sanchez Lucumi Jakobs
Torreira Lemina
Sane Silva Leao
İcardi

Osimhen - BAY gidipte, bu yapılabiliyorsa ben dünden razıyım.​

Tutan mantıktan devam etmemiz lazım bize muslera ve neuer gibi lider karakterli kaleci lazım. Ter stegen gibi performansı dalgalı kaleciler lazım değil. Emiliano martinez olmaz ise onun genç versiyonlarına yönelmemiz lazım

Ter stegen iyi kalecidir zaten öyle olmasa yıllarca barcelona da ve Alman milli takımında oynamaz
Yav hocam o zaman Cengiz Ünder’i de alalım. Baya iyi işleri var Avrupa’da. Ziyech’te kalsaydı mesela

Kariyeri iyi diye adam almamalıyız artık yükselişte adam almak lazım.

öyle yorumlamak istedim. çok daha fecahat işleri var çünkü

o zaman en başından itibaren bu videoları koysaydın daha mantıklı olmaz mıydı? neden ayıp olmasın diye daha az hataları olan videoyu koydun ki? sen de mi ayıp olur diye düşündün?

Orta sahamiz iyi gerek yok hakana. Geliyorsa bonservisiz gelsin buda imkasiz oldugu icin ya Interde kalir yada arabistana gider.

Fenerbahçe, Al Nassr’ın Kolombiyalı forveti Jhon Duran ile ilgileniyor

Sercan

Stegen ve Petrovic ile daşdaş geçen arkadaşlar kaleci önerilerini söyleyebilir mi

Peki neden Alisson’u şuan beleşe bırakıp adam almıyorlarda, Barca Ter Stegen’i bırakıp 30 civarı para kaleciye bayılıyor?

Bir akıllı biziz dimi gene
Sakatlık sorunu yaşadı. Sakatken yerine acilen gelen kaleci çok iyi performans gösterdi. Bir de yıpranmış ilişki. 10 küsür senedir orada. Ayrılık ikisine de iyi gelecektir.

Çok fazla fantezi aramaya gerek yok. Hücumda ve baskılı savunmada adam adama 3-2-5, yerleşik savunmada 4-4-2 olacak bir sistem ile oynayacağız Osimhen veya yıldız bir forvet gelirse.

Tahminî ortalama pozisyonlar:
lineup.webp

Ben hocanın orta sahayı üç sağ ayaklı oyuncudan oluşturmayacağı gibi sağ ve sol beklerde iki tane defansif oyuncu kullanmasına imkân vermiyorum. Yani Boey-Elmalı bana çok zor geliyor. Yapılacak önde baskıda da beklerin biri böyle iyice öne atılacaktır.

lineup (1).webp

Bu kadronun yerleşik karşılaması da şöyle olur. Torreira yanında Lemina olduğu sürece, Yılmaz'ın öne yapacağı çıkışları kompanse edebilir. Her koşulda sağ tarafa ağırlık verilen bir kadro ortaya çıkar.

Ben tam da bu rollerde Akgün'ün Sara ve Sané'nin pozisyonlarını rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Geriye düşülen maçlarda kısa süreli alternatif olarak Elmalı'nın yerine girip hücumda 2-2-6 sistemi ile de rakibi iyiden boğmak mümkün olabilecektir.

Ben ilk 11'e çok fazla transfer yapılmaması taraftarıyım. Bizim daha ziyade bu oyuncuların rollerini oynayabilecek ve skor katkısı da veren tecrübeli isimlere bakmamız gerektiğini düşünüyorum.

Stegen ve Petrovic ile daşdaş geçen arkadaşlar kaleci önerilerini söyleyebilir mi
Petrovic
Milanın Kaleci
Romanın Kaleci
Ya da Güney Amerika’dan bir büyük takım gksi.

Ben Lunin’i de istemiyorum bu paralara. As kaleci olamamış adam kariyerinde 3M para istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt