- 4 Ağustos 2009
- 90.464
- 71.486
- 5.188
Destek ver HakanÇyi aldiracazbu hangi maçtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Destek ver HakanÇyi aldiracazbu hangi maçtı
Et rtas, bende buna dayanamamistim, rahatlatti
öyle yorumlamak istedim. çok daha fecahat işleri var çünküadamın yaptığı hatalardan kolaj hazırlarken, ayıp olmasın diye esas yaptığı hataları mı koymamışlar diyorsun yani?
Yav hocam o zaman Cengiz Ünder’i de alalım. Baya iyi işleri var Avrupa’da. Ziyech’te kalsaydı meselaTer stegen iyi kalecidir zaten öyle olmasa yıllarca barcelona da ve Alman milli takımında oynamaz
öyle yorumlamak istedim. çok daha fecahat işleri var çünkü
öyle yorumlamak istedim. çok daha fecahat işleri var çünkü
bir dahakine öyle yaparım heiso zaman en başından itibaren bu videoları koysaydın daha mantıklı olmaz mıydı? neden ayıp olmasın diye daha az hataları olan videoyu koydun ki? sen de mi ayıp olur diye düşündün?
Katılmıyorum. Biraz etli butlu uzun adamlar gelince patlatıyorlarOrta sahamiz iyi gerek yok hakana. Geliyorsa bonservisiz gelsin buda imkasiz oldugu icin ya Interde kalir yada arabistana gider.
Hata yapmayan kaleci yok rts. Oblak için aramaya üşendim.öyle yorumlamak istedim. çok daha fecahat işleri var çünkü
Adam sakatlanıyorTer stegen iyi kalecidir zaten öyle olmasa yıllarca barcelona da ve Alman milli takımında oynamaz
Sakatlık sorunu yaşadı. Sakatken yerine acilen gelen kaleci çok iyi performans gösterdi. Bir de yıpranmış ilişki. 10 küsür senedir orada. Ayrılık ikisine de iyi gelecektir.Peki neden Alisson’u şuan beleşe bırakıp adam almıyorlarda, Barca Ter Stegen’i bırakıp 30 civarı para kaleciye bayılıyor?
Bir akıllı biziz dimi gene
PetrovicStegen ve Petrovic ile daşdaş geçen arkadaşlar kaleci önerilerini söyleyebilir mi