Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.582
- 20.866
- 2.233
Hakan işi birden niye hortladı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanla facetime yapip beni al demiş. Gercek bir GSli.Hakan işi birden niye hortladı?
Malmö'ye yenilmeyi sadece kondisyon ile açıklayamazsın. Bildiğin kötü takım olduğumuz için yenildik.Alakasi yok. Bu hakanlada iyi olacak degil. Daha cok kondisyonla alakali. Malmöye karsi bile yikildik son dakikalarda. Önemli olan konsisyon olarak avrupaya ayak uydurmak. Mental eksiklite var cogu zaman bunuda atlatmak lazim. Zaten clde 1 2 mac kazandigin vakit o özgüvende gelir.
kim mesela çok fayda veren bonservissiz son 10 senedebir sürü fayda veren bonservissiz adam da alındı. önemli olan doğru tercihi yapabilmek. sane'yi almamalı mıydık yani o zaman, zamanında babel ziyech işleri oldu diye?
Sana göre şu an dünyanın en iyi 10 futbolcusu kim
1den 10a sıralasana
sane'yi sordum sana. ona cevap ver öncelikle.kim mesela çok fayda veren bonservissiz son 10 senede
Zaten garcia diye bir kaleci alacaklar galibaBarcelona Ter Stegenin yerine kaleci alabilir bu bütçeye sahipler ve her zaman performans olarak da en iyisini isterler mesela Ronaldinho yu dünyanın en iyisiyken Milana satmislardi bunlar başarısızlıkta ya da performans düşüklüğünde kolay vazgeçen kulüpler.Ter Stegen bize geldiği an en kariyerli kaleci olur ulkemize gelen
Alın en iyi tercih dediğiniz kaleci bu
tamam o zaman sane'yi geri yollayalım. kabul ediyor musun?
Gönderdik zaten aksam bayernle maça cikacaktamam o zaman sane'yi geri yollayalım. kabul ediyor musun?
ulan hep taha'nın yüzünden. ben de diyorum niye. :/Gönderdik zaten aksam bayernle maça cikacak