Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Barış satılırsa 4-4-2 baklava şeklinde oynamaya da çok müsait hale geliyor kadro. Osimhen'in de kaldığı senaryoda;

Örnek
-----------Hakan Ç.-----------
------Torreira-----Sara(Lemina)
-----------Sane(Yunus)-------
--------İcardi---Osimhen------

Bende fener kompleksi yok, bu ülkeye iyi bir oyuncu gelecekse bize gelmeli. Sane fenere gitsin istemezdim, diğerlerinde olduğu gibi. Osimhen olmuyorsa david da gelebilir.
Her iyi oyuncuyu nasıl alabilirsin yav Fener de illaki birilerini alacak hatta iyi adamlar da alacaklar.

@Oğuzhan Sesko taraftar sana basmak istiyor parayı
Bunu mu demek istiyon? Ona göre dark liste yazıcam seni?

images.webp

Son düzenleme:
galiba lukaku gs haberi gerçek arkadaşlar hazır olalım duran napoli yapacak gibi

Nereden çıktı bu Hakan ya, ikinci bir dayı daha getirecekler başımıza, bide eşek yüküyle maliyetle. Enerjik topçu alın kardeşim şu takıma.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezbere yorum reis maalesef.

Hakan hem koşu mesafesi hem tempo vs her bakımdan lemina'yı 2'ye katlar.

@Uğur İz hayranlarin var gecen bi video atmistim bu simon tello kanali efsane hayranim dedi

Bu arada Hakan Ç'yi küçümsemeler görüyorum. Torreira dahil olmak üzere hiçbir orta sahamız Hakan Ç seviyesinde değil.

bi ara neuer ve ter stegen kavga etmişlerdi

ter stegen oynamak istediğini biraz sertce dile getirdi

neuerde milli takım kişisel egoların yeri değil kim iyise kim takıma daha iyi entegreyse o oynar demişti

o entegre kısmı önemli çünki ter stegen kendi başına takılsn biriymiş milli takımda

ter stegen egoist ruhsuz herifin teki arkadaşlar

barcada o yüzden sevilmiyor
iyi kaleci ama negatif enerjili herifin teki

Ilaci belli

1000022430.webp

Ter stegeni tanimayanlar icin. 86 dklik video

Kimse hakana çöp demiyor rahat olun artık yav bu sistemde olmaz diyor herkes kafasında oynuyor maçı olmuyor işte çünkü bi sistem yokk.

Petro yerine bonservissiz yada kiralik olarak stegen olması taraftarıyım petro iyi bir kaleci gibi duruyor ama 20 milyonluk kaleci mi?

Şurada bir oyuncu için muhakkak alınsın, ya da alınmasın yorumlarının geneli gerçekten aşırı ezbere, ya sürü psikolojisi ya da 3-5 tane videodan kaynaklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt