Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhabalar sevgili emre ,Bu sene takimimizda en umutlu oldugum oyuncu sakatlanmadigi taktirde Jakops ligin son haftaları hayranlikla izledim.

biz ön alan presi yapınca iyi oynuyoruz hakan bunu yapmaz sara'ya yaptırırsın hakan, sergio oliviera tarzı bi futbolcu bana kalırsa stil olarakhakan bizdeki oyunculardan torreira haric hepsinden daha hareketli
biz ön alan presi yapınca iyi oynuyoruz hakan bunu yapmaz sara'ya yaptırırsın hakan, sergio oliviera tarzı bi futbolcu bana kalırsa stil olarak
finalde izledim berbattıVallahi hic alakasi yok ya
Hic mi izlemediniz Inter'i son 2-3 senedir??
degil istebiz ön alan presi yapınca iyi oynuyoruz hakan bunu yapmaz sara'ya yaptırırsın hakan, sergio oliviera tarzı bi futbolcu bana kalırsa stil olarak
finale kadar gelen takımın en önemli 2-3 parçasından birisi olması önemli değil mifinalde izledim berbattı
finalde izledim berbattı
en az 20 tane sol stoper sayarım Salisu'dan da ucuza mal olur
finalde izledim berbattı
finale kadar gelen takımın en önemli 2-3 parçasından birisi olması önemli değil mi
ben hakan stili oynayan topçuları sevmiyorum beğenene saygım var rdaşlar gelsin oynasın ona göre yorumlarızlautaro topcu degil o zaman o finale bakarsak