Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inter baskaniyla konusan bir arkadas vardi. ondan haber geldi mi?

Bu sene takimimizda en umutlu oldugum oyuncu sakatlanmadigi taktirde Jakops ligin son haftaları hayranlikla izledim.
merhabalar sevgili emre ,
kendisi kesinlikle kaliteli bir yetenek .
detaylica(altyapi donemi hocalarindan bugune geliskenler) bir yorum yazmistim ilk ilgilendigimiz donem . hatta sevgili @Keramettin TANRIVERDİ in bir mesajina da yanit yazmistim oyuncuya dair . o gunku dedigim gibi bugun de ayni yerdeyim; *sakatlik *yasamazsa ihya eder .
saygi ve selamlar .

kendisi juve nex gen den listemde olan bir yetenekti. bu sezon serie a da ve cl de sure buldu . sayet somut bir sey olursa detayli bir yorum ekleyebilirim .

ilgilendigimize sasirdigimi da belirtmek isterim.

diger yandan, bu ve bunun gibi nice yetenekler son yillarda next gen de mevcut, kimisi kiralik,kimisi bonservisli,kimisi kendi insiyatifi ile sure bittikden sonra buradan ayriliyor . net olan durum ; italya ve avrupa genelin de bu tur projeler de *son *donemlerde
en parlak one cikan tur juve next gen projesi . bugun bir yetenek yazmistim sevgili @Hayri Cund 'un mesaji olabilir (kaleci yazmisti venezia dan) , yanit babinda ayni venezi da next gen juve den kiralik ^hans var , saglam potansiyeldir. mbang mesajimla beraber bugun 2.kez juve next gen dolayli mesaj oldu . :hat:

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

Hakana da cöp cekmezsiniz yav. Sistemimize uymaz diyenleri anliyorum da çöp çekenlere yuh diyorum

Screenshot_20250615_203950_Sofascore.webp

Hakan'ı inter kaça bırakır ki istiyoruz anlamadım. Sara mı satılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt