Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.192
- 14.117
- 1.398
shicki shicki baba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık kalkmıyor AzizimRadyonun antenine nazar mı değdi Kemalim, haberleri oradan alıyorduk![]()
Shick gibi forvet mi dolduracak Osinin yerini
İlkay olarak mı?Osimhen kısmını farklı yorumladım ama
Sane transferi ile anten doyuma ulaştı demek kiArtık kalkmıyor Azizim
Dan dun mu oynuyor yani GökhanımPatrick Shicki beğenmedim
Adamın gözleri yok
Sakatlık vs yaşamazsa 30’dan aşağı gol katkısı versin ben hiçbir şey bilmiyorum. Ne anlatıyorsun yahu adam 8 sezondur İtalya liginde oynuyor. Gayet dayanıklı adam, her sezon da 15-20 gol katkısı var. Sadece korner ve duran toplardaki katkısı bile yeter. Sara yerini gayet upgrade edersin yahu.Hakan transferi şampiyonluğu kaybettirir yazıyorum buraya. Sert desen sert değil, tempolu desen tempolu değil, driblingi yok, dar alan becerisi yok durarak sağa sola top dağıtan bir adam. Nzonzi etkisi yapar bizim kadroda rezalet bir transfer olur.
Ulen ben senin ta
Kral 15 veren olsa sırtında götürürler de herif sezon kapanmadan hem sol taraf hem sağ bek için askerlik yaptı. 5-6’ya bıraksan yerine adam alamazsın.Piyasada fufunun yerini dolduracak alman forvet mi var yav. Ayrıca macarı salmıyoruz ne demek 15 milyona veririz diyeceksiniz.