Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ter stegen
boey sanchez pavlovic eren
hakan ç. torreira
sane ilkay barış
osimhen
günay
sazdağı arda abdülkerim jakops
lemina kaan
sallai sara yunus
icardi
vay babayin
İyi falan değilÇok iyi futbolcu
Hem Sergen, hem Aziz, hem Umut, hem ben , Hakan kuzuda gelirse hepten karışır buralarForum bugün akıyor he![]()
![]()
Yok abi gözleri yokDan dun mu oynuyor yani Gökhanım![]()
UzaKendinden buyuk kolpaci gorunce niye kiziyon
Baba Hakan Çalhanoğlu diyorlar, bir maçında beğendiğimi hatırlamıyorum milli takımda, gelir diye korkuyorumHem Sergen, hem Aziz, hem Umut, hem ben , Hakan kuzuda gelirse hepten karışır buralar
Yok abi gözleri yok
Vallahi ben kendisini yıllardır beğeniyorum. Moratayı şutlayıp 3. forvet olarak konumlandırsak bir çok bölgeyi yedeklediği için formda da kalır ancak bek oyuncu takviyesi şart. Sezonun ortasında bek olarak görmeyelim kalıyorsa ofansif gücüden daha çok yararlanmalıyız.Kral 15 veren olsa sırtında götürürler de herif sezon kapanmadan hem sol taraf hem sağ bek için askerlik yaptı. 5-6’ya bıraksan yerine adam alamazsın.
Salisu hatipson icin yem gibiHakan ve salisu yem
Adamlar 20m bonservis istiyorHakan'in Galatasaray'a 3 senelik toplam maliyeti 20 milyon Euro'yu (5 bonservis + 3 x 5 kendine) gecmeyecekse iyi bir transfer olur.
15 milyon bonservis ve 7 8 milyon senelik ücret verilirse kotu bir transfer olur.
Dostum nerden bilelimBeyler Şampiyonlar Ligi için Lemina Torreira yeter mi ?
Hocam siz hiç oyuncu tipolojisi (havalı oldum) nedir bilir misinizmaliyetinden dolayı soğuk bakanlara eyvallahta
Geçen sene Bayern Münih’in 60 milyon veripte alamadığı, mevkisinin dünyada en iyi 3-4 oyuncusundan biri olan adama bir halta yaramıyor muamelesi yapılması ayrı bir komedi.
Gerçi osimhen için Ocak-şubat aylarında bu taraftar neler demişti onları hatırlayınca hakanın yerilmesine şaşırmıyorum pek
Rahat olalım gelmez, lazımda değilBaba Hakan Çalhanoğlu diyorlar, bir maçında beğendiğimi hatırlamıyorum milli takımda, gelir diye korkuyorum
osimhen gelirse torerria-lemina-sara yeter azizim ama yedeğe adam lazımBeyler Şampiyonlar Ligi için Lemina Torreira yeter mi ?