Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem demirbay ile takas edelim
Cöp yea, kazik yea. Tabi ligimiz seri a dan ustun
Inter muhtemelen yapılanmaya gidecek. Orta saha kurgusunun tamamen değişeceğini düşünüyorum Inter'de. Bu bağlamda da Hakan'a transfer görüşmeleri yapması için izin vermiş olabilirler. Bundan da bağımsız Hakan ile anlaşıp Inter'e gitmekle Inter ile anlaşıp Hakan'a gitmek arasında pek bir fark olacağını sanmıyorum. Sonuç olarak bonserviste anlaşamazsan alternatifine yönelirsin. Önemli olan alternatiflerle teması bırakmamak.Yinede tuhafima giden: niye önce hakan ile görüşüyoruz? Citlatirsin adam olabilir der.
Ee anlastiktan sonra Inter sacma sapan fiyatlar cektiginde ne yapacagiz
Bu herif güvenilir bayaGerard Romero: The news of Stegen's agreement with Galatasaray seems strange.
Barcelona has no knowledge of this.
I don't currently see Türkiye as a suitable destination for the Stegen family, even though we know they have money and Galatasaray is spending huge sums.
I think if Stegen leaves, he will look for a closer club, not Türkiye, but a league with a higher
Gelirse net Sara'nın yerine oynarHakan suan regista olarak oynuyor olabilir Inter'de ama Milli takimda bazen ofansif oynadigi da ortada. Yani bizde de tekrar ofansif bir rolu ustlenebilir demek istiyorum.
Şu son hamle ile Osimhen %10lara düştü artıkbeyler keyfini çıkarın
davinsonun var leminanin torreiranin saranin hakanın sanenin yunusun barışın osimhenin tadını çıkarın
böyle bir kadro 100 yıldır yok aslında
O verdiğin rolle alakalı değil mihakan world class topçu ama oyun stili bizim ihtiyacımız değil diyoruz bu kadar para vermek lüzumsuz diyoruz nesini anlamıyorsunuz agalar
yukarıdaki istatistiklerde de görüldüğü gibi prograssive carrying ve ball recovery rezalet, ne yapacak Okan Buruk komple oyun şeklini değiştirip topa sahip olma futboluna mı dönecek. Öyle olacaksa gelsin tabi