Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem demirbay ile takas edelim
images (42).webp

tor hakan orta 2 li olur önlerinde bir 10 olur sara ya satılır yada oda lemina gibi rotasyonda kalır.Hakanın gelişi 10 nonun da geleceği demek bence

Yinede tuhafima giden: niye önce hakan ile görüşüyoruz? Citlatirsin adam olabilir der.

Ee anlastiktan sonra Inter sacma sapan fiyatlar cektiginde ne yapacagiz
Inter muhtemelen yapılanmaya gidecek. Orta saha kurgusunun tamamen değişeceğini düşünüyorum Inter'de. Bu bağlamda da Hakan'a transfer görüşmeleri yapması için izin vermiş olabilirler. Bundan da bağımsız Hakan ile anlaşıp Inter'e gitmekle Inter ile anlaşıp Hakan'a gitmek arasında pek bir fark olacağını sanmıyorum. Sonuç olarak bonserviste anlaşamazsan alternatifine yönelirsin. Önemli olan alternatiflerle teması bırakmamak.

Sneijder e verdiğimiz bu paraya 3 taksitle tamam desin İnter çok uzatmasın

FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter) profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le 2012-2013 sezonu 2.yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir.

Gerard Romero: The news of Stegen's agreement with Galatasaray seems strange.

Barcelona has no knowledge of this.

I don't currently see Türkiye as a suitable destination for the Stegen family, even though we know they have money and Galatasaray is spending huge sums.

I think if Stegen leaves, he will look for a closer club, not Türkiye, but a league with a higher
Bu herif güvenilir baya

Tahminlerini de mantıklı biliyor

Sanırım Ter Stegen hayal bizim seviye için

Lemina'yı bol bol stoperde görürüz Hakan işi olursa.

TOR-HAKAN RETTT

Lemina-Hakan olur

gerekırse toreyrayı 10 numaraya koyun

hakan world class topçu ama oyun stili bizim ihtiyacımız değil diyoruz bu kadar para vermek lüzumsuz diyoruz nesini anlamıyorsunuz agalar

yukarıdaki istatistiklerde de görüldüğü gibi prograssive carrying ve ball recovery rezalet, ne yapacak Okan Buruk komple oyun şeklini değiştirip topa sahip olma futboluna mı dönecek. Öyle olacaksa gelsin tabi
O verdiğin rolle alakalı değil mi

Inter kompakt bir 352 takımı, dar alanda oynuyorlar rolü belli, sen alır ofansif 8 yaparsan başka bir oyun oynar.

Adam hem 10 hem 8 hem 6 oynadı İtalya liginde yıllardır, Sara’nın yaptıklarını yapamayacak demek doğru olmaz, daha iyisini yapar.

Neyse ben olası görmüyorum bu transferi ama istememek doğru gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt