Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net 6 alıyor zaten free sözleşme imzaladı, normal.Hakanin interdeki kontratı 12.1m imiş brüttur herhalde.
Yav olaya öyle bakarsan fatih terim'de mi gs li olmuyor yani. Hakettiğini alacak tabi topçu makul sınırlar içindebende buna tutuluyorum GS'liyim diyor İnter'de istediği paranın nerdeyse aynısını istiyor bu işin fedakarlık kısmı nerede gel 4 'e oyna o zaman
Sakatlık sonrası dönüşünü gördüler vurgun yapma peşindeler.Adamlar 20m bonservis istiyor
Hakana karşı olanlar bonservisi 20-30’larda olduğu için karşı zaten hakan 10 na geliyorsa floryada garsonlar 1m alıyor gelsin tabi.. Hakanı maliyeti yüzünden istemeyenleri aşağılamanın anlamı yok herkes kurnazlık yapıyor bu konuda…25 bonservis 7-8 maaş a geliyorsa sonra iyi futbolcu ama bu kadar etmez diye kurnaz yorum yapmayın..
Şöyle düşünün geçen seneki en iyi oyuncumuz ile kıyası bu
yok ben şu gelmek istiyorum diye yanıp tutuşuyorum diyenler için konuşuyorum bu kadar istiyorsa biraz düşüğe oynamayı kabul eder yani sonuçta burda asgari ücrete oynamayacak yine güzel para alacakYav olaya öyle bakarsan fatih terim'de mi gs li olmuyor yani. Hakettiğini alacak tabi topçu makul sınırlar içinde
Adının geçmediğini nerden biliyorsun? Hakan Galatasaraylı ve takımımız iyi giderken bunun parçası olmak istiyor. Bunu istemesi senin gözünde değerini mi düşürüyor? Sane neden bizi tercih etti o zaman? Bayern aynı parayı vermişti. Bu yorumunla kendi takımınıda küçümsüyorsun.Soruyu tersten soralım, Ş. Ligi finalisti bir takım takımın direkt oyuncusuna daha 2 yıl sözleşmesi varken neden hadi git diyor? Ya da bu oyuncunun başka elit Avrupa kulüpleri ile adı neden geçmiyor da Türkiye Ligi'nde oynayan Sara'nın adı EPL takımları ile anılıyor?
Zehirli ok gelmiş hakan hayırlı olsun