Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------------Stegen----------------

Boey-----Davinson-----Pavlovic------Eren

---------------Hakan-------------------

Sane-----Torreira----Sara/Yunus-----Barış

-----------------Osimhen---------------

Bu şekilde geriden oyun kurucu olarak kullanırsak verim alabiliriz ancak Hakandan. Klasik 6 oynamaya sertliği yetmez, 8 numarada temposuz kalır, 10 numarada kalas kalır. Olur da gelirse bütün oyun planını onun üstüne kurmak lazım başka türlü verim alamayız.

Hakana karşı olanlar bonservisi 20-30’larda olduğu için karşı zaten hakan 10 na geliyorsa floryada garsonlar 1m alıyor gelsin tabi.. Hakanı maliyeti yüzünden istemeyenleri aşağılamanın anlamı yok herkes kurnazlık yapıyor bu konuda…25 bonservis 7-8 maaş a geliyorsa sonra iyi futbolcu ama bu kadar etmez diye kurnaz yorum yapmayın..

Hakan Çalhanoğlu zamanında Tonali, Kessie ve Bennacer gibi profillerin yanında çift pivotta denendi

Hep bir şeyler eksik kaldı performansında. O yüzden geldiği senaryoda yedek kalmayacaksa, biz de taktik değiştirip kendisini regista gibi kullanmayacaksak 4-2-3-1'de on numara gibi oynatırız

Ya da Torreira - Hakan duosundan bir Kante - Jorginho çıkmasını bekleyeceğiz

Yav olaya öyle bakarsan fatih terim'de mi gs li olmuyor yani. Hakettiğini alacak tabi topçu makul sınırlar içinde
yok ben şu gelmek istiyorum diye yanıp tutuşuyorum diyenler için konuşuyorum bu kadar istiyorsa biraz düşüğe oynamayı kabul eder yani sonuçta burda asgari ücrete oynamayacak yine güzel para alacak

Soruyu tersten soralım, Ş. Ligi finalisti bir takım takımın direkt oyuncusuna daha 2 yıl sözleşmesi varken neden hadi git diyor? Ya da bu oyuncunun başka elit Avrupa kulüpleri ile adı neden geçmiyor da Türkiye Ligi'nde oynayan Sara'nın adı EPL takımları ile anılıyor?
Adının geçmediğini nerden biliyorsun? Hakan Galatasaraylı ve takımımız iyi giderken bunun parçası olmak istiyor. Bunu istemesi senin gözünde değerini mi düşürüyor? Sane neden bizi tercih etti o zaman? Bayern aynı parayı vermişti. Bu yorumunla kendi takımınıda küçümsüyorsun.

1000033884.webp

1000033883.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt