Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.689
- 66.779
- 5.003
Sara iyi duran top kullanıyor ama frikikten gol atmayı bilmiyor. Hakan'da hepsi varDuran topları kim kullanacak
Tam saramız mertensin gitmesiyle rahata erecekti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara iyi duran top kullanıyor ama frikikten gol atmayı bilmiyor. Hakan'da hepsi varDuran topları kim kullanacak
SaneDuran topları kim kullanacak
Kaybedilen finallerden sonra topcularin ayrilmak istemesini normal karşılıyorlar. İnzaghinin gidişinden sonra da 30+ topculari salıp yeni yapilanma yapalım derdindeler. Taraftar olarak en azından bu kafadalar yonetimlerini ne düşünüyor bilmiyorum ama imkansız görmüyorum ben bu transferi24 saat olmadan 40’tan 20 - 25’e düştüler; 15’e biter bu iş
Falcao hariç hangisi cv'li şu görselde?bağıra bağıra şundan geliyor bu sene şlde inş 0 çekmeyiz 1 golü adem büyükle zor atmıştık
ne yazık ki isim meraklısı taraftarımız sahada hala cvnin top oynadığını zannediyor
![]()
En çok Bodo zorlarsa şaşırmamvillareal
atalanta
dortmund
slavia prag
eintracht
union sg
marseille
basel
bodo
monaco
spurs
nice
bunları geçebiliriz bence osimhen olur ise
Hocam süpersinizHakan-Icardi takası oluyormuş bir de. Karışır ortalık.![]()
bağıra bağıra şundan geliyor bu sene şlde inş 0 çekmeyiz 1 golü adem büyükle zor atmıştık
ne yazık ki isim meraklısı taraftarımız sahada hala cvnin top oynadığını zannediyor
![]()
Hakan Torreira lemina şu 3 topçunun yaş ortalamasını bir düşün şl de seni elek ederler
Avrupanın büyük takımları gibi 5-6 kişilik üst düzey ortasaha rotasyonu kuracağız iyi olan 3 tanesi oynayacak dönerek. Lemina torreira sara hakan ve ilkayLemina nerde?
fiksture de baglı tabi ama atalanta frankfurt spursu gecmemiz zor gibivillareal
atalanta
dortmund
slavia prag
eintracht
union sg
marseille
basel
bodo
monaco
spurs
nice
bunları geçebiliriz bence osimhen olur ise
Sara iyi duran top kullanıyor ama frikikten gol atmayı bilmiyor. Hakan'da hepsi var
Hakan mesut özil gibi çıkarsa napacazSara iyi duran top kullanıyor ama frikikten gol atmayı bilmiyor. Hakan'da hepsi var
Icerdeki psg ve madrid maçlarına yazik oldu harbiden.andone çok kaçırdı ve babel sonumuz oldu6 maçın 4ünde iyi oynayan arslan roster ayrıca zonzi lemina seri tek bu maçta birlikte oynamıştı die hatırlıom Naçizane
Farketmezosimhenli senaryo mu bu?
Alim alacaklarından vazgeçsin alsın bonservisiniHakan'a €10m bonservis bile fazla bence
Maaşı €9m falan olur diye düşünerek diyorum bunu
fiksture de baglı tabi ama atalanta frankfurt spursu gecmemiz zor gibi
Her insanın karakteri farklıdır. Mesut zaten serbest düşüşte olan sıkıntılı bir karakterdi. Hakan ve ilkay karakterli topçularHakan mesut özil gibi çıkarsa napacaz