- 25 Temmuz 2011
- 7.298
- 4.243
- 1.938
31 yasindaki Hakana bonservis vermek mantik disi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergenim önemli bir transfer haberi ajanslara düşerse, balkon konuşması yapar mısın yoksa bu gece olmaz siz uyuyun mu diyorsunGidip sibel can dinleyim balkonda yürüyüş yapıp,tetikte olun.ani haberler devam edecek
tamamen hayalgücü azizimEkinim kaynak![]()
Cv sane'dir icardi'dir osimhen'dir geri kalanlar sıradan adamlardır. Bonservis ödenmesi bir kıstas olmaz. Ne adamlara saçma sapan paralar gömdü İngilizler seri takımıyla küme düştü mesela o sene nzonzi fransa'nin rotasyon oyuncusuydu.dk şampiyonu fransanın orta sahası nzonzi ve registaların kralı 2018 yılında 30 milyon € gibi astronomik bir bedelle pl yapmış seri geldiğinde millet avrupanın en iyi orta alan 2 lisini aldığımızı söylüyordu
yaw 1 sağbek alsalardı bi de lemina'yı yazsalardı alırdık bu yıl kupayı
okan buruk kendi eliyle gebertti avrupayı
al tzolakis'i,
al bi elit stoper
+ osimhen
24'e girebilir bizim takım. aptal aptal şeyler yüzünden elenip gidioruz sürekli
Süre vermezsen dönmez tabiDöndürmek zorunda. Berkan demirbayla rotasyon değil tekerlek bile döndürülmez. Büyük bir takımın bukadar zayıf yedek kulübesi olmaz
Akıllı oynasak kazanacağız da Okan hocamız 90 dakika Gung Ho oynatmak istiyor.Katılmıyorum reis
Bu kadro meselesi değil, Avrupa’da maç kazanmayı bilmiyoruz.
Kazandığımız 3 maç bile çok sıkıntılı geçti
En çok övülen Tottenham maçında 3-3 işten değildi
Önceki sene Bayern ve Manchester maçlarında hep düştük son bölümde. Bir Bayern deplasmanında ayakta kaldık. United’ı yendik ama neler neler kaçırdılar.
Aklıma gelen tek maç yok akıllı oynadık kazandık diyebileceğim.
Serg 14-15-16 haziran dedin osimen için yarın son günGidip sibel can dinleyim balkonda yürüyüş yapıp,tetikte olun.ani haberler devam edecek
Sadrim Levent te totem yaptım dedi ve bizim hayallerimizle oynadı, kuruduk, en azından bir yolluk bekliyoruzSerg 14-15-16 haziran dedin osimen için yarın son gün
Geldi geldi
Gelmedi
Artık bilemiyorum
Katılmıyorum reis
Bu kadro meselesi değil, Avrupa’da maç kazanmayı bilmiyoruz.
Kazandığımız 3 maç bile çok sıkıntılı geçti
En çok övülen Tottenham maçında 3-3 işten değildi
Önceki sene Bayern ve Manchester maçlarında hep düştük son bölümde. Bir Bayern deplasmanında ayakta kaldık. United’ı yendik ama neler neler kaçırdılar.
Aklıma gelen tek maç yok akıllı oynadık kazandık diyebileceğim.
Demirbay berkan falan ilk 11'dekilerin çok gerisinde. Koca sezonu 3 tane ilk 11 kalitesinde ortasaha ile geçirdik. Avrupada başarı istiyorsan 5-6 olmalı o. Uefa 2000 kadrosunda sol bekte haksn ünsal ve ergün , sağ bekte ümit davala, capone vardı. Kadronun genişliğine ve kalitesine bakar mısınSüre vermezsen dönmez tabi
Adam tüm hafta antrenman yapıyo maçta oynamak için
Maçta da ya oyuna girmiyo ya da 1-2 dk oynuyo,salıyo kendini
Bunlar u17 değil,batşuayiye de aynısını yapmaya çalıştı 90+4de oyuna sokamazsın bu oyuncuları
Bir de koşmuyor, top kapmıyor denilmiyor mu, hep ezbere.
Takasta zararlı çıkarız. Sara daha skorerSara zu Inter