Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demirbay berkan falan ilk 11'dekilerin çok gerisinde. Koca sezonu 3 tane ilk 11 kalitesinde ortasaha ile geçirdik. Avrupada başarı istiyorsan 5-6 olmalı o. Uefa 2000 kadrosunda sol bekte haksn ünsal ve ergün , sağ bekte ümit davala, capone vardı. Kadronun genişliğine ve kalitesine bakar mısın
Şu orta sahayla şl finali geliyor mu şimdi söyle

Hakan demirbay ilkay

Madem istediniz bunları artık top sizde ben finale bilet bakmaya başlıyorum

iyi bir sisteminiz varsa jelert gibi bir adamla bile man cityi savunabilirsiniz kopenhagda olduğu gibi ,
hakan ç. kötü bir futbolcu değil aksine iyi bir sistem oyuncusu bu gün bayerne koy kimmich yerine de pavlovic yerine de müthiş olur barcaya koy gavi-pedriyle oynasınlar ama bu takımlar makine gibi işleyen takımlar nerde nasıl baskıya gideceklerini çok iyi bildikleri gibi boş alana koşuyu, kompakt oyunu ezberlemişler interde zaten inzaghiyle özellikle onu bu kadar bir üst seviyeye çıkaran da bu kompakt oyun makine gibi işleyen sistemdi
ama bizde bunların hiç biri yok , olmadığı gibi bu tür oyuncuları olduğundan kötü gösteren zaaflarını ortaya çıkarabilicek bir düzene sahibiz ne yazık ki

Akıllı oynasak kazanacağız da Okan hocamız 90 dakika Gung Ho oynatmak istiyor.
12-13 oyuncu ile 90 dk oynayamazsın ama 16-17 oyuncu ile oynayabilirsin pres oyununu… atıyorum barış çıkıp yunus girerse Hakan çıkıp sara girerse boey çıkıp sallai girerse üst düzey bir stoper çıkıp apo girerse falan olur bu işler…

Bizim 16-17 tane girenin çıkanı aratmayacağı kaliteli bir kadromuz olursa birşeyler değişir. Önemli olan kadroyu küstürmeden bu senelerdeki gibi aile ortamı olacak şekilde yönetebilmekten geçiyor…

Sezonu bitiren sistemle oynayacaksak zaten saranin yeri yoktu

Cv sane'dir icardi'dir osimhen'dir geri kalanlar sıradan adamlardır. Bonservis ödenmesi bir kıstas olmaz. Ne adamlara saçma sapan paralar gömdü İngilizler seri takımıyla küme düştü mesela o sene nzonzi fransa'nin rotasyon oyuncusuydu.
e icardiyle rfs riga mı ne osimhenle keza az alkmaarla falan bile baş edemiyorsun madem cv oynuyor sahada

12-13 oyuncu ile 90 dk oynayamazsın ama 16-17 oyuncu ile oynayabilirsin pres oyununu… atıyorum barış çıkıp yunus girerse Hakan çıkıp sara girerse boey çıkıp sallai girerse üst düzey bir stoper çıkıp apo girerse falan olur bu işler…

Bizim 16-17 tane girenin çıkanı aratmayacağı kaliteli bir kadromuz olursa birşeyler değişir. Önemli olan kadroyu küstürmeden bu senelerdeki gibi aile ortamı olacak şekilde yönetebilmekten geçiyor…
Baba press oyununda en efektif ve top kapan oyuncu ironik bir şekilde Mertens 'di. Öyleyse konuşmamız gereken şey, oyuncularımızın bu oyuna ne derece yatkın olup olmadığıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt