- 18 Temmuz 2009
- 81.910
- 239.194
- 5.263
Inter para vermez anca Hakan takası olur.
En fazla bons verdikleri adam Bastoni o da 35
En fazla bons verdikleri adam Bastoni o da 35
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynaque?Sara zu Inter
Şu orta sahayla şl finali geliyor mu şimdi söyleDemirbay berkan falan ilk 11'dekilerin çok gerisinde. Koca sezonu 3 tane ilk 11 kalitesinde ortasaha ile geçirdik. Avrupada başarı istiyorsan 5-6 olmalı o. Uefa 2000 kadrosunda sol bekte haksn ünsal ve ergün , sağ bekte ümit davala, capone vardı. Kadronun genişliğine ve kalitesine bakar mısın
Samiyenkaynaque?
12-13 oyuncu ile 90 dk oynayamazsın ama 16-17 oyuncu ile oynayabilirsin pres oyununu… atıyorum barış çıkıp yunus girerse Hakan çıkıp sara girerse boey çıkıp sallai girerse üst düzey bir stoper çıkıp apo girerse falan olur bu işler…Akıllı oynasak kazanacağız da Okan hocamız 90 dakika Gung Ho oynatmak istiyor.
Yok artık. Psg 14 sene kamyonla para döktü zar zor çıktı oraya. İlk 24 yapıp son 16 yaparsak başarıdırŞu orta sahayla şl finali geliyor mu şimdi söyle
Hakan demirbay ilkay
Madem istediniz bunları artık top sizde ben finale bilet bakmaya başlıyorum
e icardiyle rfs riga mı ne osimhenle keza az alkmaarla falan bile baş edemiyorsun madem cv oynuyor sahadaCv sane'dir icardi'dir osimhen'dir geri kalanlar sıradan adamlardır. Bonservis ödenmesi bir kıstas olmaz. Ne adamlara saçma sapan paralar gömdü İngilizler seri takımıyla küme düştü mesela o sene nzonzi fransa'nin rotasyon oyuncusuydu.
Baba press oyununda en efektif ve top kapan oyuncu ironik bir şekilde Mertens 'di. Öyleyse konuşmamız gereken şey, oyuncularımızın bu oyuna ne derece yatkın olup olmadığıdır.12-13 oyuncu ile 90 dk oynayamazsın ama 16-17 oyuncu ile oynayabilirsin pres oyununu… atıyorum barış çıkıp yunus girerse Hakan çıkıp sara girerse boey çıkıp sallai girerse üst düzey bir stoper çıkıp apo girerse falan olur bu işler…
Bizim 16-17 tane girenin çıkanı aratmayacağı kaliteli bir kadromuz olursa birşeyler değişir. Önemli olan kadroyu küstürmeden bu senelerdeki gibi aile ortamı olacak şekilde yönetebilmekten geçiyor…