Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Satsan 30 a satacağın adamı hakanla takaslamak
Evet müthiş bir zeka işi oldu
Size ne diyim ki
Size ne diyim ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece transferle olmuyor bunlar. Öyle olsa her sene City ya da PSG final oynardı.Şu orta sahayla şl finali geliyor mu şimdi söyle
Hakan demirbay ilkay
Madem istediniz bunları artık top sizde ben finale bilet bakmaya başlıyorum
Ben cv oynar mı dedim sahada attığınız görselde cv'li adam yok dedim. Hem o takımın kötü olmasının sebebi de transferin son gününde kurulmasiydi. Antreman yapamadan şampiyonlar ligi maçlarına çıktı o takım. Haliyle de doğru düzgün oynayamadılar üzerine de grup aşırı zordu.e icardiyle rfs riga mı ne osimhenle keza az alkmaarla falan bile baş edemiyorsun madem cv oynuyor sahada
Ters yazdin masonSara+20 ye hakan okim
By Hatip işi olurSatsan 30 a satacağın adamı hakanla takaslamak
Size ne diyim ki
üzerine 5 alırız anca
Dolandırıldık üstat söyledik buradaSara'yı çok rahat 15-120 ye satarım ben yetki versin yönetim. Adamlar dolandıracak bizi.
sara gecen sezon sakatlanmasa formu dusmese 15 alırdıken az 15 almalıyız
30 yaşında eytliyi alacağız gencecik çocuğu verip
Tutmadı denmez Sara için çünkü faydalı oldu. Daha faydalı olur mu asıl soru oSara tutmadı bence, iyi fiyata satmak mantıksız değil
Interle formule koymamİnter ve United Sara'yi istiyorsa işte şimdi Hakan transferi daha mantıklı geliyor
Öyle zaten de ben hakanla ilkay şl finali oynuyolar gelsinler oralar bu oyuncularla oynanır diyenlere nazire yapıyorumSadece transferle olmuyor bunlar. Öyle olsa her sene City ya da PSG final oynardı.
garnacomanudan takaslanacak oyuncuları araştıralım
Oraya ilginç bir şekilde torreira nın evrileceğini düşünüyorum.Baba press oyununda en efektif ve top kapan oyuncu ironik bir şekilde Mertens 'di. Öyleyse konuşmamız gereken şey, oyuncularımızın bu oyuna ne derece yatkın olup olmadığıdır.
Olmaz diyemem, sara sempatik adam. Takim icinde neseli tip. Az verim alabildik ama sezon genelindeTutmadı denmez Sara için çünkü faydalı oldu. Daha faydalı olur mu asıl soru o