Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e icardiyle rfs riga mı ne osimhenle keza az alkmaarla falan bile baş edemiyorsun madem cv oynuyor sahada
Ben cv oynar mı dedim sahada attığınız görselde cv'li adam yok dedim. Hem o takımın kötü olmasının sebebi de transferin son gününde kurulmasiydi. Antreman yapamadan şampiyonlar ligi maçlarına çıktı o takım. Haliyle de doğru düzgün oynayamadılar üzerine de grup aşırı zordu.

Yaş, maliyet ve performans faktörlerinin tümünü düşünürsek Sara'yı Çalhanoğlu'na değişmezdim. Bence Sara çok iyi oyuncu özellikle sezonun ilk yarısı harikaydı sonra sakatlıkla geriye gitti ama tekrar en iyi haline gelecektir ayrıca gelişime açık bir oyuncu potansiyel tavanı yüksek.

Hakan işi olmayacak bence, hele bi sorun niye? Çünkü hatip ilgileniyormuş, kankası burhan dedi

yönetim bana yetki versin sarayı 20 mio ya ingilizlere okutur, Hakanı da 8-10 mio bedele interden söker alırım gardi edasıyla. Bunları sakın kafa kafaya takaslamak gibi ahmaklıklar yapmasınlar.

Baba press oyununda en efektif ve top kapan oyuncu ironik bir şekilde Mertens 'di. Öyleyse konuşmamız gereken şey, oyuncularımızın bu oyuna ne derece yatkın olup olmadığıdır.
Oraya ilginç bir şekilde torreira nın evrileceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt