Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31 yasindaki Hakana bonservis vermek mantik disi olur.

dk şampiyonu fransanın orta sahası nzonzi ve registaların kralı 2018 yılında 30 milyon € gibi astronomik bir bedelle pl yapmış seri geldiğinde millet avrupanın en iyi orta alan 2 lisini aldığımızı söylüyordu
Cv sane'dir icardi'dir osimhen'dir geri kalanlar sıradan adamlardır. Bonservis ödenmesi bir kıstas olmaz. Ne adamlara saçma sapan paralar gömdü İngilizler seri takımıyla küme düştü mesela o sene nzonzi fransa'nin rotasyon oyuncusuydu.

yaw 1 sağbek alsalardı bi de lemina'yı yazsalardı alırdık bu yıl kupayı

okan buruk kendi eliyle gebertti avrupayı

al tzolakis'i,
al bi elit stoper
+ osimhen

24'e girebilir bizim takım. aptal aptal şeyler yüzünden elenip gidioruz sürekli

Bizim bu seneki maas bütcesiyle 24e girebilir degil, hedef oraya mecbur girip ve biraz sansli kura cekimi olurda son 16 ya kalmak olmali. Burda birisi net maas bûtce 100 milyon € civari olacak yazmisti. Bu ciddi bir rakam ve lig asamasinda elenmel facia olur.

Döndürmek zorunda. Berkan demirbayla rotasyon değil tekerlek bile döndürülmez. Büyük bir takımın bukadar zayıf yedek kulübesi olmaz
Süre vermezsen dönmez tabi

Adam tüm hafta antrenman yapıyo maçta oynamak için

Maçta da ya oyuna girmiyo ya da 1-2 dk oynuyo,salıyo kendini

Bunlar u17 değil,batşuayiye de aynısını yapmaya çalıştı 90+4de oyuna sokamazsın bu oyuncuları

Katılmıyorum reis

Bu kadro meselesi değil, Avrupa’da maç kazanmayı bilmiyoruz.

Kazandığımız 3 maç bile çok sıkıntılı geçti

En çok övülen Tottenham maçında 3-3 işten değildi

Önceki sene Bayern ve Manchester maçlarında hep düştük son bölümde. Bir Bayern deplasmanında ayakta kaldık. United’ı yendik ama neler neler kaçırdılar.

Aklıma gelen tek maç yok akıllı oynadık kazandık diyebileceğim.
Akıllı oynasak kazanacağız da Okan hocamız 90 dakika Gung Ho oynatmak istiyor.

Osimhen 'siz senaryo da ben de üst tur hayal olur diye düşünüyorum.

Katılmıyorum reis

Bu kadro meselesi değil, Avrupa’da maç kazanmayı bilmiyoruz.

Kazandığımız 3 maç bile çok sıkıntılı geçti

En çok övülen Tottenham maçında 3-3 işten değildi

Önceki sene Bayern ve Manchester maçlarında hep düştük son bölümde. Bir Bayern deplasmanında ayakta kaldık. United’ı yendik ama neler neler kaçırdılar.

Aklıma gelen tek maç yok akıllı oynadık kazandık diyebileceğim.

bizim sorun her zaman defans oyuncuları oluyor avrupada

iki bayern maçında da iyi oynadık takım halinde, kazımcan karataş 9. dkda olmak üzere dewamında sançez apo el birliğiyle sıçmışlardı maçın içine. kademe hataları tüm takımın enerjisini dağıtmaya yetiyo bi anda

sparta prag / alkmaar da benzer şekilde fulbek sorunu yüzünden elendik
rfs gibi maçları zaten ciddiye almıyo takım

adam gibi stoper şart, üst düzey
sançez-bardakcı çıkarsak anamızı bellerler yine, o durumda katılıyorum dediklerine

Süre vermezsen dönmez tabi

Adam tüm hafta antrenman yapıyo maçta oynamak için

Maçta da ya oyuna girmiyo ya da 1-2 dk oynuyo,salıyo kendini

Bunlar u17 değil,batşuayiye de aynısını yapmaya çalıştı 90+4de oyuna sokamazsın bu oyuncuları
Demirbay berkan falan ilk 11'dekilerin çok gerisinde. Koca sezonu 3 tane ilk 11 kalitesinde ortasaha ile geçirdik. Avrupada başarı istiyorsan 5-6 olmalı o. Uefa 2000 kadrosunda sol bekte haksn ünsal ve ergün , sağ bekte ümit davala, capone vardı. Kadronun genişliğine ve kalitesine bakar mısın

Intere bonservissel manada domalanı affetmeyiz ha bilesiniz

Icardi tarihimizin en kötü sezonlarından birini geçirmişken geldi ve tek başına GS yüzyılının ilk kıvılcımı oldu takımı sırtladı ligi kırdı kötülüğü yendi

O herife bile €10m bonservis verdik

Hakan bir kuruş daha pahalı olamaz. €10m de çok ama neyse

Belliydi bi şey olduğu

O zaman 10 numara da istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt