- 18 Temmuz 2009
- 81.910
- 239.194
- 5.263
23e aldın zaten 25in nesi ciddiSara'yi yok pahasına göndermek doğru olmaz ama ciddi bir teklif gelirse satılmasına da mâni olmamak lazım. Şöyle 25 milyon euro falan iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
23e aldın zaten 25in nesi ciddiSara'yi yok pahasına göndermek doğru olmaz ama ciddi bir teklif gelirse satılmasına da mâni olmamak lazım. Şöyle 25 milyon euro falan iyi olur.
Sara 30 'a satılabilir, Hakan 15'e alınabilir bu durumda rotasyona bir orta saha daha lazım olur bize ve o orta sahada daha genç dripling özelliği olan biri olması iyi olur.
1-2 pozisyonla oyuncu değerlendiremiyoruz işte. Osimhenin attığı pasta kalenin önünde gol atamayan da sara mesela. Genel performans üzerine konuşmak lazım. Evet yetenekli bir oyuncu ama birşeyler eksik, üstüne bi de gitgide ağırlaştı enteresan şekilde. 7-8 milyona alınsa iyi transfer olurduosimhenin karşı karşıya kaçırdığı topta attığı vücut çalımını akabinde driblingi ve pası atacak dünya üzerinde 1 ya da 2 futbolcu vardır max
bu arada osimhenin muadili adamı şu an buldum portoda ki samu
23 muydi yav, bende 19 a aldik diye kalmis23e aldın zaten 25in nesi ciddi
topçunun okuma yazma bilmeyeni ve aveli makbuldür masomcmbu biraz avel sanki
nereye geldi?2 saat önce ilk 11’lere Sara yerine Calhanoglu yazılıyordu, bir tweetle durum nereye geldi![]()
18+523 muydi yav, bende 19 a aldik diye kalmis
Hoca bunu denedi. Ben aslında şunu ifade etmek isterim. Yerel ligde pas kalitesi düşük ve press ile oyunu sürklase edebiliyoruz. Uluslararası arenada ise pas kalitesi standardı yüksek olduğu için press işlemiyor daha doğrusu press e uygun oyuncu grubumuz olmadığı gözler önüne seriliyor. Bu sebeple hoca yine Gung Ho ve presi bir arada oynatacaksa top kapma ve alan paylaşımında iyi oyuncular ile takımı kurmalı.Oraya ilginç bir şekilde torreira nın evrileceğini düşünüyorum.
cok ilgincİnter bir oyuncuyu alırken 1. maliyete çok önem verir 2.sık eleyerek oyuncu alır.Onlar oyuncunun analizini yapmıştır, bizimkiler gibi isimli olsun kim gelirse gelsin veya instada hatun kovalarken 2. iş olarak oyuncu aramazlar.