Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim 19/20 sezonu Banega isine dönmez bu is. Yanlis hatirlamiyorsam sözde Banegayi almak icin Sevillaya gitmisti bizimkiler ve herifi almamayi birak, üstüne Fernando'yu sanki onlara satmistik.

osimhenin karşı karşıya kaçırdığı topta attığı vücut çalımını akabinde driblingi ve pası atacak dünya üzerinde 1 ya da 2 futbolcu vardır max
1-2 pozisyonla oyuncu değerlendiremiyoruz işte. Osimhenin attığı pasta kalenin önünde gol atamayan da sara mesela. Genel performans üzerine konuşmak lazım. Evet yetenekli bir oyuncu ama birşeyler eksik, üstüne bi de gitgide ağırlaştı enteresan şekilde. 7-8 milyona alınsa iyi transfer olurdu

hakanı istemeyen adamların önceki dönem forum mesajları

bu sene fb şamp olacak okan kovulacak dursun ise ihale ile gsyi dolandıracaktı. hatta ali ile anlasmalı ona samplık veriyordu yönetim. tff başkanı ile de arka kapılar ardında dost idi

sonuc olarak 5. yıldızı taktık

hakanı isteyenlerin safı ise gercek cimbomlulardır

Manutdda istiyormus

Inter ile takas felan yapilir

İnter bir oyuncuyu alırken 1. maliyete çok önem verir 2.sık eleyerek oyuncu alır.Onlar oyuncunun analizini yapmıştır, bizimkiler gibi isimli olsun kim gelirse gelsin veya instada hatun kovalarken 2. iş olarak oyuncu arayıp almazlar oyuncuyu.İnter istiyorsa ışık görmüştür.Biz burada ilk geldiğinde pozisyon bilgisi çok iyi oyuncu demiştik az biraz izlediğinden anlayan insanlar olarak.Senin teknik ekibin tam performans alamıyor diye oyuncu kötü olmuyor.

Oraya ilginç bir şekilde torreira nın evrileceğini düşünüyorum.
Hoca bunu denedi. Ben aslında şunu ifade etmek isterim. Yerel ligde pas kalitesi düşük ve press ile oyunu sürklase edebiliyoruz. Uluslararası arenada ise pas kalitesi standardı yüksek olduğu için press işlemiyor daha doğrusu press e uygun oyuncu grubumuz olmadığı gözler önüne seriliyor. Bu sebeple hoca yine Gung Ho ve presi bir arada oynatacaksa top kapma ve alan paylaşımında iyi oyuncular ile takımı kurmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt