Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.710
- 9.068
- 2.538
Sara’nın bugün neden çalışma videoları düştü belli oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hikayenin anlatılış biçimi sanki Hakan kendi ayrılmak istiyor, hal böyle iken inter ile bir orta yol bulunur gibi. Kalmak istemeyen oyuncuyu tutmazlar yahu.Sözleşmesi 2027'ye kadar
Gitmek isteyene yol vermek zorunda değiller bu arada
Hatta zor bir döneme giriyorlar ağır toplarını tutmak isteyeceklerdir aksine
Gemileri yakma kıvamına gelirse satmak zorundalar da o kıvama gelir mi bilemem.Sözleşmesi 2027'ye kadar
Gitmek isteyene yol vermek zorunda değiller bu arada
Hatta zor bir döneme giriyorlar ağır toplarını tutmak isteyeceklerdir aksine
GelmezGemileri yakma kıvamına gelirse satmak zorundalar da o kıvama gelir mi bilemem.
Yakmış ki mevzu dönüyor di mi ?babası ve en yakin arkadaşı metecan veriyo haberiGemileri yakma kıvamına gelirse satmak zorundalar da o kıvama gelir mi bilemem.
Bu hikayenin anlatılış biçimi sanki Hakan kendi ayrılmak istiyor, hal böyle iken inter ile bir orta yol bulunur gibi. Kalmak istemeyen oyuncuyu tutmazlar yahu.
olabilir bakalım. bi taarruz başlamış duruyor menajeri üzerindenGemileri yakma kıvamına gelirse satmak zorundalar da o kıvama gelir mi bilemem.
Hakan +1818+5
Inter zaten yüksek bedel ödemez. İstediğimiz bedeller gelmez kimseden, 30 falan.
Oguzhan bana trip attı bilyon mu?bana arslanim çekti bende de get dedim
Bana da gelir gibi duruyor ne diyorsun bu arada hakanaGelmez
Mevcut ortasahalar kalacaksa gelsinBana da gelir gibi duruyor ne diyorsun bu arada hakana
Oguzhan bana trip attı bilyon mu?bana arslanim çekti bende de get dedim