Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz adamlar lazım, Dampriz'i alamayız zaten de bek alacaksak

Barış'ın değeri gittiğinde anlaşılacak ama bek, kanat vs alacaksak kesinlikle böyle hayvani tarzda adamlar gerekiyor

Nice'teki fenerin ilgilendiği çocuk da öyle duruyor

Rotasyonda bitik Demirbay filan olacağına Hakan olsun bu kadar kafa yormayın.

Hatta alabiliyorsak İlkay'ı da alalım 2 tane taş gibi yerli çeşitlilik sağlar.
40 milyon bonservisi olan arkadaşa rotasyon muamelesi:))))Yeminle gönlünüz okadar yüce gönüllü ki. Ve söylemesi ayıptır şuan 15M euro yıllıkla oynayan kişiden bahsediyoru.

Geçenlerde önüme video düşmüştü Hakan için ne kadar bonservis istersiniz diye soruyorlardı İnter taraftarına ortalama 60 70 milyon euro istiyor taraftar öyle düşünün:

Hakan
Torreira Sara

İdeal büyük takım oyunu oynar zorlu bir Cl deplasmana çıkarsan Sara yerine Lemina atarsın

Marsilya, Napoli ve Fenerbahce, Noa Lang'in menajeriyle temas halinde (Hollanda basini)

Bu arada Sara'dan 50m falan gelirse satılabilir biz Hakan transferinde hiç edilir diye eleştiriyoruz oraya Mario Dorgeles çekebiliriz

Hakan
Torreira Sara

İdeal büyük takım oyunu oynar zorlu bir Cl deplasmana çıkarsan Sara yerine Lemina atarsın
Lemina
Hakan torreira

Yapılabilir. Torreira yı öne itip presi güçlendirebiliriz. Son haftalarda ileriye çıkışları ile etkili de oldu.

PSV'den Noa Lang'in menajerine (Ali Dursun); 30 milyon euro getir bize. (Eindhovens Dagblad)

Bilgi: Noa Lang kucuk yaslarda, Besiktas'in alt yapisinda kisa bir sure futbol oynadi.

Truffert bile 12-13e transfer yapıyor Jakobs'u bize fena kitlediler o açıdan kötü oyuncu değil ama sakatlıktan dolayı

PSV'den Noa Lang'in menajerine (Ali Dursun); 30 milyon euro getir bize. (Eindhovens Dagblad)

Bilgi: Noa Lang kucuk yaslarda, Besiktas'in alt yapisinda kisa bir sure futbol oynadi.
Müthiş bir çocuk, sorunlu biraz tabii ama

Almalarını istemem

Saranın Inter'e gidişine çok üzülürüm

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina
Hakan torreira

Yapılabilir. Torreira yı öne itip presi güçlendirebiliriz. Son haftalarda ileriye çıkışları ile etkili de olur.
Sevgili Kerem , bu kadar tantanaya karşın sen gerçekten Hakan'ın bizde yapabileceğini düşünüyormusun merak ediyorum senin düşünceni.Milli takımda oynadığı oyunu düşünerek hatamı ediyoruz yoksa.Bakma biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz gibi.Bizim sorunumuz çilingirlik vede forvet arkası yardım.Sence bu kadar gerçekten üzerine konuşulacak oyuncumu bu bağlamda.Ben açıkçası interi çok takip etmiyorum son PSG maçında hiç yoktu.Olamazdıda zatende .Milli takım oyununu hiç beğenmiyorum.Attığı taş ürküttüğü kuşa değmiyormuş gibi geliyor.Her duran topta onu görüyorum .Tamam kötü oyuncu asla demiyorum ama aradığımız nokta 10 numara gelmiyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt