Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ın 3 yıllık maliyeti 30 milyon euroyu geçmemeli bana göre.

Uzun kariyer yapamıyor genelde Türk oyuncular,kolay salıyorlar,özellikle tr de.

Hakan bizde 10 da oynar lakin bu herif regista olunca kendini tam olarak buldu.. Onde mertens gibi dar alanda ince is yapmakla geriden genis aciyla gorup ara pas atmak bambaska seyler.. Sara'nin 10noda bariz cuvallamasi da bu yuzden ..
Hic gerek yok yuksek maliyetlere girip hakan cekmeye orada daha ince isler yapacak bernardo gibi isimler olmali hedefimiz

Saçma sapan sağ stoper çıkmamış bugün daha. İyi bari.

Sol stoper isimlerinin çıkması olumlu zira direkt sol stopere ihtiyaç var. Davinson-Kaan sağ stoper tandemi yeterli solda Abdülkerim'i ikame edecek oyuncumuz yok. Bir sol stoper alıp bu 4 oyuncu + Metehan ile rotasyonu sağlamak şart. Ayrıca Nelsson, Cuesta ve Ross'u bonservisle Arda Ünyay'ı ise kiralık yollamak gerekiyor.

Yaştan bağımsız konuşulduğu için söylüyorum. Hakan yerine İlkay biz de çok daha işe yarar. İhtiyacımız olan da zaten forvete yakın bir oyuncu, Hakan ileride hayal kırıklığı yaratabilir. Milli maçlarda vay be ne oyuncu 1 kere demedim Hakan için. Inter de iyi olabilir, sisteme adapte olmuş her bir oyuncu sistem içinde iyi görüntü verecektir. Bu bizi yanıltmamalı.

Hakan bizde 10 da oynar lakin bu herif regista olunca kendini tam olarak buldu.. Onde mertens gibi dar alanda ince is yapmakla geriden genis aciyla gorup ara pas atmak bambaska seyler.. Sara'nin 10noda bariz cuvallamasi da bu yuzden ..
Hic gerek yok yuksek maliyetlere girip hakan cekmeye orada daha ince isler yapacak bernardo gibi isimler olmali hedefimiz
aynen öyle ilkay bile daha çok iş yapar

Bernardo hayallerini bırakalım komiserim tek 1 ayrılık haberi dahi yok ise pep onu salmayacaktır pepin tuttuğu adamı da psg gelse alamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt