Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan kendi hayal dünyasında tum başkanlar ve futbolcularla konuşuyor herhalde. Bunu da Twitter'da paylaşıyor 'bilgi' adı altında.

Vallahi Hakan'ı isterim. CL seviyesinde oyun görüşü olan bir adam, lige fazla gelir. 11 oyuncun da koşmuyor zaten, bazıları başkalarını koşturacak. Ara paslarına dayalı çok golümüz olmadı geçen sene misal

Zaten ben de öncelik maliyet diyorum o konuda aynı fikirdeyiz… 10 numara oynatmam zaten ben hakanı leminanın yanına atarım ileriye göndereceğim adam torreira olur. Yeri gelir torreira Hakan başlarım 10 no ya yunus u koyarım sara yı atarım. Ama özellikle şunu vurgulayayım ki mevcut kadrodan oyuncu göndererek bu transferleri yapmamız bir anlam taşımıyor.
Sorun şu ki başımızdaki hoca, leminadan önce orta saha sorulduğunda 12 kişi ile mi oynayacaz diye soruyordu. Leminayı taraftar aldırdı ve bjk darbesi olmasaydı oynatmayacaktı da; şimdi mevcut kadroda oyuncu gönderilmeden Hakan nasıl gelecek? Mevcut Takımı bozmak ne kadar akıl işi, özellikle orta sahayı?

@Emre Bari den İtalyan kaynaklarını kullanıp, interin bedavaya salması beklentisi var. En son çare kendini interin binasına zincirlemesi

Barış €35m
Sara €30m
Zaniolo €12m
Jelert €8m
Nelsson €8m
Franky €6m
Köhn €4m
Cuesta €3m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt