Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.985
- 10.483
- 2.223
En sağdaki gözlüklü Emre zeytinli mi acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bernardo hayallerini bırakalım komiserim tek 1 ayrılık haberi dahi yok ise pep onu salmayacaktır pepin tuttuğu adamı da psg gelse alamaz.
Kemalim radyonu feci bir şekilde kurcalasana belki Hakan ın bonservisi ile ilgili bir haber yakalarsınHangi fiyatlara mesela rdas ortada teklif yok daha
Uydurma fiyatlardan yola çıkıp geriliyorlar kemalimHangi fiyatlara mesela rdas ortada teklif yok daha
?çöp diyordun alınırsa gsyi bırakır fenerli olurum diyordun
Bu kolpayı ilk kim salar diyordum yine kelhan
Hakan Calhanogluna hayir
Ersoya gerek yok İlkan olsa yeter
Sen oyle diyorsan kesinlikle gelmeli.Hakan Calhanogluna hayir
Sorun şu ki başımızdaki hoca, leminadan önce orta saha sorulduğunda 12 kişi ile mi oynayacaz diye soruyordu. Leminayı taraftar aldırdı ve bjk darbesi olmasaydı oynatmayacaktı da; şimdi mevcut kadroda oyuncu gönderilmeden Hakan nasıl gelecek? Mevcut Takımı bozmak ne kadar akıl işi, özellikle orta sahayı?Zaten ben de öncelik maliyet diyorum o konuda aynı fikirdeyiz… 10 numara oynatmam zaten ben hakanı leminanın yanına atarım ileriye göndereceğim adam torreira olur. Yeri gelir torreira Hakan başlarım 10 no ya yunus u koyarım sara yı atarım. Ama özellikle şunu vurgulayayım ki mevcut kadrodan oyuncu göndererek bu transferleri yapmamız bir anlam taşımıyor.
Dua edelim de Mustafa Sarp olmasın.2014 Selçuk gibi olacaksa aman diyeyim gelmesin. Bize 2011-2012 sezonundaki Selçuk lazım.
sebep ?Sen oyle diyorsan kesinlikle gelmeli.