Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina var, sara var, torreira var, hakan var kim oynayacak? harbiden soruyorum ha 🤣 saneyede gerek yoktu barismi oturacak? yunusmu oturacak? bizim en zayif noktamiz sag bek, kaleci ve forvetti aliyorsak hadi birde sol stoper olsun.

Hakan iyi bir Galatasarayli, ama ben her iyi bir Galatasarayliyim diyenin de bu sozunu icraata donusturmesini bekliyorum. Yani oyuncunun kendisi de bir fedarkarlik yapmali yoksa her topcuya 10 milyon euro vereceksek hepsinin kani tabi sari-kirmizi akar.

3 senelik anlasma, senelik 5 milyon euro. Bizim yapmamiz gereken teklif bu. Tabi bonservisi de ne olacak muamma ama oyle 20-25 veremeyiz kendisine.

Osimhen benim daha önce dediğim gibi "Bu sıcakta amerikada kim top oynayacak yeav tatil bitince giderim Suudiye" diye ilk teklifleri reddetmiş olabilir mi acaba

Hakan iyi bir Galatasarayli, ama ben her iyi bir Galatasarayliyim diyenin de bu sozunu icraata donusturmesini bekliyorum. Yani oyuncunun kendisi de bir fedarkarlik yapmali yoksa her topcuya 10 milyon euro vereceksek hepsinin kani tabi sari-kirmizi akar.

3 senelik anlasma, senelik 5 milyon euro. Bizim yapmamiz gereken teklif bu. Tabi bonservisi de ne olacak muamma ama oyle 20-25 veremeyiz kendisine.
reis senelik 250 bin euroya kanım sarı lacivert akar

Bu adamin kafasi sizin gibi isliyor.

Osimhen gundemden dustu derken cat 50 k dolar hesaba yatinca saldi hemen
Doğru diyon.romano premier lig ihtimalini düşük görüyo normalde osimhen için.di marzio da juve osimhen işi yaş dedi 2 gun once

reis senelik 250 bin euroya kanım sarı lacivert akar
Isin sakasi tabi ama burada cok fanatik Galatasarayli olan yarin Fenerden senelik 10 milyon euro teklif alsa, kanim sari-lacivert akiyor der. Sasirmamak lazim o yuzden su iyi Galatasarayliymis yok bebeklikten gelen aski varmis, tamam dogru olabilir ama bunu bir de yapilan ekonomik gorusmelerde gorelim yoksa ben napim onun Galatasarayligini?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt