Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.180
- 39.952
- 3.013
Bi foto at beraber cekindiginiz de inanalimGorusulecek. Duyumculuga cevirmek istemiyorum yorumlari ama ciddi ciddi taniyorum ve konustum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi foto at beraber cekindiginiz de inanalimGorusulecek. Duyumculuga cevirmek istemiyorum yorumlari ama ciddi ciddi taniyorum ve konustum
Arda Güler > İlkay > Sara > Hakantorerria > lemina > sara > ilkay > hakan
sıralamam bu şekilde saygılar
Osimhen-Sane
Sara
Eren Hakan Torreira Baris
Lucimi Davinson Lemina
Petrovic
Herkes mutlu
arda'yı sevmem ama senin için kalp attım azizim arda kendini geliştirmek için çabalamıyorArda Güler > İlkay > Sara > Hakan
Lemina ve Torreira nın önünde Arda yı görmek isterim ben de
Orhanım 1 sene sonra tam tersi olurSara Hakan Çalhanoğlu'nu yolda görse önünü ilikler, saygı duruşuna geçer.
Baba, Ancelotti den kaynaklı bir durumu var onun. Çok yetenekli Okan hoca ileri uçta statik değil değişken oynatıyor ve Arda tüm bölgelerde oynayabiliyor. Bütün milli maçları izledim kaç kez vay be dedim Arda için ama Hakan için bir kez bile demedim.arda'yı sevmem ama senin için kalp attım azizim arda kendini geliştirmek için çabalamıyor
İnşallahOrhanım 1 sene sonra tam tersi olur![]()
o bize gelmez yav fenerli TR'ye 3 4 seneye düşer belkiBaba, Ancelotti den kaynaklı bir durumu var onun. Çok yetenekli Okan hoca ileri uçta statik değil değişken oynatıyor ve Arda tüm bölgelerde oynayabiliyor. Bütün milli maçları izledim kaç kez vay be dedim Arda için ama Hakan için bir kez bile demedim.
Fener gibi loser bir takıma bir daha döneceğini sanmıyorum. Bir yıl kiralık ile başlayabiliriz.o bize gelmez yav fenerli TR'ye 3 4 seneye düşer belki
Türkiye Kupasında Salisu ve Cuesta tandemi iş yapar mı ?TM Salisu %75 Galatasaray da gösteriyor